Peste 1000 de oameni au facut parte din echipa de productie a serialului „Putere si Glorie”

Productia turceasca “Putere si Glorie” este difuzata, in Romania, de Prima TV, in fiecare saptamana, de luni pana miercuri, de la orele 21:00.
„Putere si Glorie” este una dintre cele mai mari productii turcesti din ultima vreme, care s-a bucurat de aprecierea telespectatorilor inca de la primul episod si a devenit un adevarat succes international, fiind vanduta in peste 20 de tari.

La acest serial, difuzat in Romania de Prima TV, au lucrat mii de oameni, printre care 30 de actori in roluri principale si secundare, 1000 de figuranti, 250 de persoane in echipa de productie, la care se mai adaugă 60 de oameni care s-au ocupat de scenografie si decoruri.
Partea de documentare s-a facut pe parcursul a 10 luni, inainte de inceperea filmarilor, dintre care 5 luni consilierii istorici au lucrat cot la cot cu scenaristii.  

Din echipa de productie au mai facut parte si doctori veterinari care s-au ocupat de animalele din tribul Kayî, cel din care s-a desprins eroul Ertugrul care a cladit Turcia de azi. Cei 25 de cai folositi pentru scenele de lupta au fost antrenati timp de 3 luni de specialisti.

Si actorii s-au pregatit intens, s-au documentat despre traditiile vremii, au invatat sa calareasca si sa manuiasca armele.
Pentru rolul Ertugrul, actorul Engin Altan Duzyatan a luat lectii de echitatie, a invatat cum sa aprinda focul, cum sa manuiasca sabia si cum sa traga cu arcul. Intrebat cum i se pare ca era viata in secolul XIII, interpretul lui Ertugrul a marturisit ca foarte grea.

Daca vreti sa vedeti cat de bine a recreat echipa de productie atmosfera din podisul Anatoliei din secolul XIII, nu ratati “Putere si Glorie”, o productie cu succes international, de luni pana miercuri, de la ora 21:00, la Prima TV.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod