Pepe și soția lui, cea mai bună replică pentru Oana Zăvoranu

Cei doi au decis să vorbească pentru prima dată despre relaţia lor şi despre acuzaţiile pe care Oana Zăvoranu le-a făcut la adresa lor.

Naşii de cununie ai lui Connect-R au acordat, la nunta acestuia, un interviu în care au vorbit deschis despre relaţia lor şi despre afirmațiile Oanei Zăvoranu.

Raluca e singura femeie din viaţa mea care mi-a plătit cafeaua. M-am întâlnit cu ea din curiozitatePepe
"Nu m-aş fi văzut niciodată un bărbat de vârsta mea sau mai mic. Eu sunt o femeie extraordinar de matură. Când ne-am întâlnit prima oară (ea şi Pepe), la o cafenea, el mi-a spus să îl privesc ca pe un frate. Eu i-am spus: <<De ce te-aş privi altfel?>>.
M-am maturizat şi am învăţat că viaţa nu e chiar atât de roz. El m-a învăţat să mă detaşez de anumite lucruri, să îmi văd doar de familia mea, să nu iau în seamă răutăţile. Soţul meu este atât de familist şi de iubitor... tot ce face este pentru casă şi atât"
, a spus Raluca Pascu.

"Chiar dacă ar fi avut alţi copii dintr-o greşeală sau nu, nu şi-ar fi lăsat în spate familia. Pentru mine nu a existat niciodată acest dubiu, pentru că îl cunosc. Chiar dacă ar fi fost în trecut...
pe mine m-a cunoscut acum trei ani, mi-ar fi spus"
, a adăugat ea în interviul difuzat la emisiunea "Acces direct".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod