Pepe nu uită şi nu iartă: O dă iar în judecată pe Oana Zăvoranu

Cântăreţul le-a cerut din nou judecătorilor să ia măsuri împotriva fostei sale soţii, pe care a acuzat-o de furt şi distrugere.

Deşi Oana Zăvoranu (42 de ani) a fost cea care l-a hărţuit constant şi l-a atacat în presă după divorţ, Pepe (36 de ani) nu mai vrea să lase deloc de la el. Iar acum joacă fără milă: cântăreţul ţine morţiş să o pedepsească pe fosta lui soţie pentru scandalul în care aceasta l-a târît.

În primăvara anului 2011, după ce s-au despărţit, Oana Zăvoranu a părăsit casa în care locuia cu Pepe. Ea a încărcat în câteva dube canapele, perdele, salteaua de dormit cu inimioare, maşina de spălat, coşul de rufe, chiar şi hârtia igienică.

"Mi-a furat şi din haine. Din dressing lipsesc hainele mele. Nici mocheta nu mai e în casă", a declarat atunci şocat, Pepe.

Artistul a acuzat-o pe Oana că i-a luat 75.000 de euro dintr-un seif şi i-a vandalizat casa. Pentru a-şi recupera prejudiciul, el i-a cerut fostei soţii daune în valoare de 150.000 de euro. Acum, Oana are bani, după ce a moştenit averea mamei sale, estimată, potrivit Click!, la peste 60 de milioane de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod