Pepe lanseaza alaturi de Tamy “Dominicana”, propunerea artistului pentru “piesa verii lui 2015”

“Dominicana” este noul single pe care il lanseaza astazi Pepe, una dintre cele mai asteptate piese ale artistului mai ales ca este prima colaborare cu o voce feminina pe o melodie originala.

“Ca si artist simti cand ceva suna bine iar colaborarea cu Tamy pe “Dominicana” este tot ceea ce avea nevoie aceasta vara pentru a fi o vara perfecta.J Abia astept ca si videoclipul sa fie gata si sunt convins de faptul ca “Dominicana” va fi una dintre cele mai ascultate piese in acest sezon. J” spune Pepe.

“De la lansarea teaser-ului am primit foarte multe mesaje de felicitare ceea ce imi confirma faptul ca atunci cand pui suflet nu are cum sa nu iti iasa si publicului sa nu-i placa ceea ce faci.

Sunt foarte incantata de aceasta colaborare, l-am descoperit pe Pepe ca un artist complet, foarte serios si implicat in tot ceea ce face. Am avut noroc cu el si la filmari pe partea de dans pentru ca danseaza foarte bine si m-a condus in momentul in care m-am pierdut in peisaj.  M-a invatat pasii de baza, mi-a zis sa stau relaxata si tot timpul sa pornesc cu dreptul. Nu stiu daca se referea exact la ceea ce faceam noi acolo sau in general. J Ne asteapta o vara lunga si mai ales plina. J” a adaugat Tamy.



Noul single, “Dominicana”, este produs de catre studioul Rolla 7 Production si Magic Juice.

Partea de editare apartine Sprint Music in colaborare cu Pepe Latin Music.

Videoclipul pentru “Dominicana” a fost filmat deja in regia lui Larry Maronese care a mutat atmosfera fierbinte a Caraibelor la Mamaia pentru o zi, Crema Beach servindu-i drept platou de filmare.

Link YouTube Single “Dominicana – Tamy feat. Pepe”: https://youtu.be/Dww5Ogvo_DY

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod