Penelope Cruz s-a apucat de cântat

Actriţa a debutat recent în muzică, folosindu-şi talentele vocale într-o colaborare cu artistul Miguel Bosé, câştigător al premiilor Latin Grammy, alături de care apare în noul său videoclip.

Actriţa a debutat recent în muzică, folosindu-şi talentele vocale într-o colaborare cu artistul Miguel Bosé, câştigător al premiilor Latin Grammy, alături de care apare în noul său videoclip.

Videoclipul aparţine melodiei "Decirnos Adiós", extrasă de pe albumul "Papitwo" al lui Miguel Bosé şi compusă de fratele lui Penelope, Eduardo Cruz, informează ziarul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax. Filmat în octombrie 2012 într-un hotel din Madrid, clipul alb-negru o înfăţişează pe frumoasa actriţă de 38 de ani în lenjerie intimă, etalându-şi formele de invidiat.

Cruz intră în rolul unei femei care se simte singură şi părăsită, în timp ce Miguel pare să aibă aceleaşi trăiri în camera alăturată.

În finalul videoclipului, frumoasa brunetă şi artistul latino se întâlnesc în holul hotelului înainte să-şi urmeze drumul separat.

 

Vorbind despre ocazia de a înregistra o melodie alături de actriţa de origine spaniolă, Bosé a spus că vocea ei are personalitate: "Penelope cântă fabulos şi, mai presus de toate, are multă personalitate în voce şi arată că se simte bine cu acest lucru, ceea ce nu se poate spune despre oricine."

Penelope Cruz este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar.

Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999.

Actriţa a fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi "Nu te mişca" (2004).

Actriţa a fost recompensată cu premiul Oscar în 2009 pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona", fiind nominalizată şi în 2010 la premiile Oscar, pentru prestaţia sa din musicalul "Nine".
Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod