Pe scena alaturi de Al Di Meola

Facebook Twitter Comenteaza
Pe scena alaturi de Al Di Meola

Organizatorii concertului lui Al Di Meola la Bucuresti, pregateste o surpriza fanilor artistului, prin organizarea unui concurs al carui premiu il constituie interpretarea unei melodii alaturi de celebrul chitarist.

Competitia se va desfasura in perioada 18.08 – 09.09 2008, exclusiv via web, iar castigatorul va fi desemnat chiar de artistul invitat sa concerteze la Bucuresti in data de 11 Septembrie la Sala Palatului, orele 19.30.

Elementul mandatar il constituie interpretarea unei melodii din repertoriul celebrului chitarist.
Nu este necesara decat o calitate buna a inregistrarii, fara obligativitatea folosirii unor metode profesionale. Astfel, toti fanii au sansa lor.

Castigatorul desemnat de Al Di Meola va urca pe scena alaturi de celebrul chitarist si va canta timp de maxim 2 minute in cadrul concertului mentionat mai sus.

Pentru a intra in concurs, participantii trebuie sa acceseze www.amphitrion.ro. Nu exista limita de varsta. Au dreptul sa participe la concurs numai cetatenii rezidenti in Romania.  

Pentru ca surpriza sa fie completa, organizatorul anunta ca in cazul in care castigatorul nu este din Bucuresti, costul  transportului dus-intors - combustibil sau bilete de tren,autobuz, microbuz sau autocar, va fi decontat de firma.
In plus, daca orasul de resedinta este la peste 500 KM distanta, castigatorului i se va oferi si o noapte de cazare (dupa concert) la un hotel de minim 3 stele. Castigatorul va primi o invitatie valabila pentru doua persoane.

Regulamentul complet al concursului este disponibil pe www.amphitrion.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod