Pe pârtie, în costum de baie: Rușii se distrează la Festivalul Zăpezii

Sute de turiști au invadat pârtia de schi din Soci și s-au distrat chiar dacă erau îmbrăcați ca de plajă iar temperatura era de zero grade.
Vremea rece a împiedicat stabilirea unui nou record al numărului de turiști în costum de baie prezenți concomitent pe o pârtie de schi. Însă tot s-au găsit 870 de temerari care să se distreze chiar și în aceste condiții la cea de a patra ediție a festivalului Boogel Woogel, pe pârtia din complexul Rosa Khutor Winter Olympics din Soci, Rusia.

Înfruntând frigul (au fost doar zero grade Celsius), turiștii dornici de distracție au urmat orchestra care a coborât pe pârtie cântând, apoi au schiat și s-au dat toată ziua cu snowboard-ul.
"Am văzut adevărata celebrare a curajului, rezistenței la frig și a năzdrăvăniei", a declarat Nikita Girin, cel care organizează în fiecare an carnavalul Boogel Woogel. "Nici zăpada, nici ploaia și nici poleiul nu ne pot opri", a mai spus el.

Astfel de evenimente care marchează sfârșitul sezonului de schi au devenit tot mai populare în Rusia, pe măsură ce pârtiile și stațiunile de schi s-au dezvoltat în această țară, notează Daily Mail.

Ajuns la a patra ediție, festivalul Boogel Woogel a devenit cunoscut în 2018, când aproape 2.000 de schiori au depășit recordul mondial pentru cea mai mare coborâre a unei pârtii în costum de baie.
Aproximativ 30.000 de turiști erau așteptați la ediția din acest an, care s-a încheiat duminică.

Soci se află într-o competiție acerbă cu alt pol important al sporturilor de iarnă, Șeregheș, din regiunea Kemerovo, cea mai dezvoltată staţiune de schi din Rusia, care organizează în fiecare an un eveniment similar la care participă și turiști din alte țări.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod