Pe 25 noiembrie, se desemneaza castigatorii “Mi-s de la tara”

Ultima editie din acest sezon a emisiunii "Mi-s de la tara", prezentata de Andreea Raicu, se anunta a fi cu totul speciala si plina de noutati fata de finalele precedente.

In acest sezon, Mugur Mihaescu, Mircea Radu, Catalin Botezatu, Andreea Marin, Dana Savuica, Niculina Stoican, Gelu Voicu si Iuliana Tudor nu numai ca vor face parte din juriul finalei, dar fiecare dintre ei va urca pe scena pentru a-si sustine candidatul printr-un moment artistic pregatit impreuna.

Printre probele pe care finalistii le vor avea de trecut se numara cea de dans modern sau cea de expresivitate,  probe in care vor intra in pielea unor personaje autohtone sau internationale precum Smiley, Shakira sau Justin Timberlake.

Castigatorii vor fi alesi atat prin votul publicului, cat si cel al juriului, in proportii egale.

Fata si baiatul care vor fi declarati castigatori vor fi premiati  cu cate 10.000 de euro fiecare. Pentru prima data in acest sezon, castigatorii trebuie sa foloseasca 10.000 de lei in folosul comunitatii din care fac parte.



Telespectatorii pot vota prin SMS la 1444 cu textul VOT+ prenumele concurentului/concurentei preferate.



Daca vreti sa vedeti cine va castiga premiul de 10.000 de euro si titlul  “Mi-s de la tara”, nu pierdeti marea finala din 25 noiembrie,  de la ora 20:30, numai la Prima TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod