Pe 14 februarie 2016, la Filarmonica Banatul, Directia 5- “Valentine’s Day in Timisoara”

De Ziua Indragostitilor, Directia 5 le da intalnire timisorenilor intr-un concert-eveniment organizat de Vreau Bilet, care va avea loc pe 14 februarie 2016, de la ora 20.00, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.
“Toate cantecele noastre care au starnit emotie, dar si piese de pe noul nostru album vor putea fi ascultate de publicul timisorean la concertul Noi doi, cand vom lansa albumul Te iubesc si la Timisoara”, spune Marian Ionescu.

Lansat la Bucuresti pe 20 noiembrie, intr-un spectacol sold out sustinut de Directia 5 alaturi de Orchestra Simfonica din Bucuresti, albumul “Te iubesc” este considerat de Marian Ionescu unul dintre cele mai inspirate discuri ale trupei, care reflecta o chimie perfecta intre muzica si versuri.

Directia 5 va crea pentru spectatorii timisoreni ai concertului “Noi doi” o atmosfera incarcata de emotie si aceasta pentru ca versurile pieselor de pe noul album sunt inspirate din povesti reale de viata traite de membrii trupei.

“Te iubesc”, piesa care da titlul noului album si care va rasuna si la Filarmonica din Timisoara, “Plin de furtuni” si “Intr-o zi”, desi sunt cantece lansate de curand de Directia 5, se bucura déjà de o mare popularitate intre fanii trupei.
Pe langa acestea, cele mai iubite hituri semnate Directia 5 vor putea fi ascultate la concertul “Noi doi” de la Timisoara.

Si daca acest concert are loc de Ziua Indragostitilor, Marian Ionescu ii invita pe fanii Directia 5 sa isi celebreze iubirea pe scena, alaturi de trupa si in fata publicului: “Daca unii dintre fanii nostri au in fata perspectiva unei casatorii sa-si faca timp sa ceara acordul partenerului chiar in sala de spectacol”, spune liderul Directia 5.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.vreaubilet.ro si la casa de bilete a Filarmonicii Banatul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod