Pe 14 decembrie, actorii Florin Piersic și Medeea Marinescu, împreună pe scena Teatrului Național București

În luna decembrie, bucureștenii vor avea o nouă ocazie să ia parte la întâlnirea cu doi actori magnifici, Florin Piersic și Medeea Marinescu, evoluând în piesa de teatru de succes, ”Străini în Noapte” în regia maestrului Radu Beligan.

Spectacolul va fi prezentat pe 14 decembrie  la Sala Studio a Teatrului Național București, începând cu ora 20:00. Deși are la activ sute de reprezentații susținute pe scenele lăcașelor de cult din toată țara, comedia romantică se bucură de succes în rândul iubitorilor de teatru, jucându-se de fiecare dată cu casa închisă.

Piesa „Străini în noapte” de Eric Assous, regizată de maestrul Radu Beligan este o comedie romantică excelentă, cu răsturnări surprinzătoare de situații, despre seducție, minciuna și timpul care ne transformă.

Biletele pentru reprezentația programată pe 14 decembrie la Teatru Național București au fost puse în vânzare și pot fi procurate la prețul de 100 lei de la casa de bilete a Teatrului Național București, de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, Librăria Mihai Eminescu, magazinele Inmedio, precum și online prin www.bilet.ro, www.bilete.ro și www.vreaubilet.ro.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod