Paula Seling, cea mai sexy concurentă de la Eurovision 2014

Cântăreaţa a fost votată cea mai frumoasă femeie care a urcat pe scena competiţiei de la Copenhaga.

Ea a primit aproape 30.000 de voturi pe site-ul wiwiblogs.com, adjudecandu-şi astfel titlul de Eurovision Next Top Model 2014, după ce le-a depăşit pe irlandeza Kasey Smith şi olandeza Ilse DeLange.

Paula Seling a mai cucerit acest titlu şi în 2010.

Reprezentanta Moldovei, Cristina Scarlat, s-a clasat pe locul 6, iar Conchita Wurst din Austria, marea câştigătoare a concursului muzical, s-a clasat pe ultimul loc, cu 993 de voturi.

Concursul online a început pe 24 martie şi s-a încheiat pe 21 mai, la peste o săptămână după desfăşurarea marii finale a Eurovision, care a avut loc la Copenhaga, în Danemarca.

În sondajele realizate la precedentele ediţii ale Eurovision, reprezentantele României au fost desemnate "Next Top Model" al competiţiei.

Astfel, Elena Ionescu (Mandinga) a primit acest titlu la Eurovision 2012, Paula Seling - în 2010 şi Elena Gheorghe - în 2009.

Pe de altă parte, Cezar Ouatu, reprezentantul României în finala Eurovision Song Contest 2013, s-a situat pe locul al doilea în competiţia "Next Top Male Model" de la ediţia din 2013 a Eurovision.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod