Paula Chirila a nascut o fetita

de Iulia Anghel, 21 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Paula Chirila a nascut o fetita

Actrita din "Divertis - Land of Jokes" a adus pe lume o fetita, sambata, prin operatie cezariana, anunta Mediafax. Fericitul eveniment a avut loc la Cluj, iar micuta, care a cantarit 3,900 kg, va purta numele Carla Sofia.

"Am fost extrem de fericita cand am vazut-o pentru prima oara, imediat ce a venit pe lume. Are 3,900 kilograme, 56 de centimetri si a primit din partea medicilor nota 10", povesteste fericita mamica. "Era atat de simpatica si grasuta si cuminte, ca mi-au dat lacrimile de bucurie", a mai spus Paula.

La randul lui, proaspatul tatic a asteptat cu nerabdare venirea pe lume a primului lor copil.

"Marius a fost alaturi de mine in toata aceasta perioada, in timpul operatiei a asteptat cuminte, dupa care ne-a putut vedea pe amandoua.
Este foarte fericit si el. E cel mai frumos cadou pe care il puteam primi amandoi de Craciun"
, povesteste Paula.

Actrita din Divertis a mai spus ca se va intoarce in Bucuresti abia la inceputul lunii februarie si o va aduce cu ea si pe micuta Carla Sofia. "Vom sta la Cluj cam inca o luna, dupa care ne mutam inapoi in Bucuresti. Eu si sotul meu vom reincepe filmarile pentru «Divertis - Land of Jokes», asa ca va veni aici cu noi si mama mea, care ne va ajuta sa ne crestem fetita", a incheiat bucuroasa mamica Paula Chirila.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod