Patrula cățelușilor: Polițiștii canadieni și câinii lor au lansat un calendar în scopuri caritabile

Polițiștii din Canada și câinii lor special antrenați și-au unit forțele pentru a realiza ședințe foto incredibile. Totul pentru o cauză nobilă.
Poliția din Vancouver lansează în fiecare an un calendar, iar banii obținuți în urma vânzărilor sunt donați unor fundații caritabile.
 
"Calendarul a apărut pentru prima dată în anul 2009 și a fost inițiat de sergentul de poliție pensionat Mike Anfield, în onoarea soției sale, Candy Anfield, care a pierdut lupta cu cancerul la sân în 2004", a declarat pentru Bored Panda Anne-Marie Clark, purtătorul de cuvânt al poliției din Vancouver. "Profitul din vânzarea calendarului este direcționat către două fundații umanitare, B.C.
Cancer Foundation și B.C. Children’s Hospital Foundation", a mai adăugat aceasta.
 
"Câinii polițiști au urmat instrucțiunile partenrilor lor în timpul ședințelor foto și au fost căței foarte cuminți. Personalitățile lor se pot observa din fotografii. Brando este și în realitate atât de cool precum arată cu ochelarii la ochi în fotografie. Bailey se relaxează într-o pauză scurtă într-o cafenea locală. Jack își ia slujba în serios și este întotdeauna foarte hotărât când vine vorba să interogheze suspecții", a glumit purtătorul de cuvânt al poliției din Vancouver.

"În prezent avem 15 echipe formate din polițiști și câinii lor.
Câinii sunt foarte importanți în departamentul nostru pentru că fiecare dintre ei este antrenat pentru diferite misiuni, printre care luarea urmei, recunoașterea infractorilor, recuperarea probelor, detectarea drogurilor, armelor de foc sau explozibililor. Unitatea Canină este implicată în peste 10.000 de misiuni în fiecare an în orașul Vancouver și secțiile de poliție adiacente care au nevoie de un câine specializat", a mai spus ofițerul de presă.

Calendarul costă 15 dolari și poate fi comandat oriunde în lume.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod