Patricia de la Amadeus, la Barcelona alaturi de cel mai sexy barbat din lume

Patricia Cimpoiasu, frumoasa artista din trupa Amadeus, a petrecut cateva zile de neuitat in Barcelona. Scopul vacantei a fost nu doar sa viziteze superbul oras de pe tarmul Marii Mediterane, ci sa il si intalneasca pe cel mai sexy barbat din lume.
Mai exact, sa il vada live pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, care a sustinut un mare concert in Palau Sant Jordi.

“Este una dintre trupele mele favorite, am tot sperat ca ii voi putea asculta si live, dar pana acum nu am reusit sa imi sincronizez plecarea. Le-am urmarit turneele din Europa, iar, de aceasta data, am rabdat pana in ultimul moment cu rezervarile, ca sa fiu sigura ca in acele zile nu am concerte alaturi de Amadeus. Am reusit sa imi cumpar biletele cu doua zile inaintea plecarii”, povesteste frumoasa Patricia.

Artista a facut cu aceasta ocazie si un tur al celor mai importante puncte turistice ale orasului.

„Am ales un hotel cat mai central pozitionat, in Barri Gotic, centrul vechi al Barcelonei.
Am vizitat Sagrada Familia, una dintre cele mai populare atractii turistice, realizata de catre arhitectul catalan Antoni Gaudi, La Pedrera si Casa Batllo, operele lui de arta, Barceloneta, zona de litoral a Barcelonei, L'Aquarium de Barcelona, La Rambla, cel mai renumit si aglomerat bulevard al orasului, Piata Catalunya si Piata Spaniei, Muzeul National de Arta Contemporana, Palau Sant Jordi de pe muntele Monjuic, Olimpic Cable Park, parcul de wakeboard, noua mea pasiune din aceasta vara. Am evitat cat am putut mijloacele de transport in comun pentru a ma bucura cat mai mult de energia turistilor si de frumusetea cladirilor.  Sunt o persoana extrem de analitica si ma inspira orice mic amanunt. Am mancat multe fructe de mare, melci, paella, hamon si am baut celebra lor sangria”
, povesteste Patricia Cimpoiasu.

In plus, vedeta a gasit si sursa de inspiratie pentru amenajarea noului sau apartament.

„Am fost extrem de impresionata de interiorul cladirii La Pedrera, interior realizat intre anii 1906-1910, de catre arhitectul Antoni Gaudi.
Am salvat cateva imagini pentru a ma putea inspira in amenajarea noului meu apartament, situat tot intr-o cladire de poveste. Multe din ideile si stilul mele in materie de design de interioare se regasesc in operele si viziunile lui Gaudi”
, spune artista.

Cat despre intalnirea cu Adam Levine, cel desemnat cel mai sexy barbat in viata, artista are numai amintiri frumoase: „Am avut locuri foarte bune la concert, am stat la 2 metri departare de podiumul ingust al scenei, unde Adam Levine venea sa fie cat mai aproape de public”.

Patricia Cimpoiasu este frumoasa artista care canta la violoncel si flute in cadrul trupei Amadeus.

Amadeus, trupa din Romania cu cea mai mare deschidere internationala, a concertat in ultimii 13 ani in peste 30 de tari, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, pana la mari lansari de branduri de lux.

Astfel s-a intamplat in ultimele luni cand artistele au sustinut concerte la Festivalul de Film de la Cannes, la o mare gala caritabila din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor saraci din Africa, precum si la evenimentele de lansare a unor noi modele auto si a colectiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra si Dubai.

Cu aceaste ocazii, artistele din Romania au promovat muzica de calitate, dar si valorile Romaniei in medii exclusiviste, fiind catalogate de jurnalistii unei reviste din Statele Unite drept „una din cele mai originale trupe din Europa”.   

Prin nou show-concept pe care l-a lansat, trupa Amadeus a devenit una din cele mai apreciate si cerute pentru a sustine concerte inclusiv la petrecerile corporate din Romania si de peste hotare.

Detalii despre show-ul Amadeus pot fi aflate accesand website-ul formatiei, www.amadeusmusic.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod