Patricia de la Amadeus a botezat un copil. Bunicul ei a ținut slujba religioasă!

Patricia Cimpoiașu, frumoasa artistă din trupa Amadeus, a trecut în noul an într-o nouă ipostază: de nașă! Bruneta și-a botezat nepoata, pe fiica fratelui său, pe care a răsfățat-o cu multe cadouri.

Slujba religioasă a avut loc la Biserica Cuvioasa Parascheva din Buzău și a fost ținută chiar de bunicul artistei, preot de vocație. În plus, alături de colegele sale din trupa Amadeus, a susținut un concert de neuitat pentru cei peste 60 de invitați prezenți la petrecerea de după.  

Am botezat-o pe nepoata mea, Imany Maria, fetița fratelui meu, Sebastian. Slujba botezului a avut loc la Biserica Cuvioasa Parascheva, unde bunicul nostru a slujit timp de 20 de ani. A fost o ceremonie extrem de emoționantă, ținând cont că bunicul a reușit să își boteze strănepoata la 83 de ani.

La petrecere, cadoul meu pentru Imany a fost o rochiță superbă creată la comandă, dar și un concert alături de colegele mele din Amadeus și de bandul nostru. A fost o petrecere extrem de reușită, ținând cont că am petrecut și dansat cu toții până la 6 dimineața. A fost un moment extrem de emoționant pentru că a fost primul concert pe care l-am susținut în fața rudelor”, povestește Patricia Cimpoiașu.

Patricia Cimpoiașu este una din cele patru artiste ale trupei Amadeus, evoluând la violoncel și flute în cadrul concertelor pe care le susține în țară și peste hotare.

Bruneta a absolvit cursurile de “Stilism si Tendințe în Modă”, cursul de confecționare a ținutelor vestimentare în croitoria de damă și a urmat cursurile de Design Vestimentar. În plus, apreciață și pentru frumusețea fizică, a fost si model pentru mai multe campanii fashion publicate în reviste glossy.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod