Pasiunea pentru tango iti este rasplatita!

24 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Pasiunea pentru tango iti este rasplatita!

Cu ocazia evenimentului "Tango Seduccion", care va avea loc pe 1 aprilie, la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00, Amphitrion organizeaza un concurs menit sa ii rasplateasca pe iubitorii de tango.

Toti cei care au peste 18 ani, sunt pasionati de dans, nu sunt dansatori profesionisti dar pot demonstra ca stiu sa danseze tango, vor avea sansa de a castiga o excursie la Costa Brava.

Cei mai buni dansatori vor castiga un sejur de 7 zile oferit de J'info Tours. Sejurul va include 7/6 (zile/nopti), cazarea la un hotel de 3 stele cu demipensiune, zbor direct, cu taxele incluse si asistenta turistica.

Inscrierile se fac pe site-ul www.amphitrion.ro, in perioada 25 februarie - 25 martie 2009. La finalul acestora, va avea loc concursul. Perechile se vor prezenta in fata unui juriu avizat, care va decide care este cuplul a carei performanta merita premiata.

Jurizarea va avea loc in incinta Baneasa Shopping City, fiind deschisa publicului si presei. Perechea castigatoare va fi anuntata in timpul spectacolului, la sfarsitul primei parti.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carminab pe 25 Feb 2009, 15:28
    SUPER IDEE

    Uau! ma bucura ca un astfel de eveniment va fi organizat si la noi:) Daca reusesc sa imi conving partenerul, ma voi inscrie la concurs. Costa Brava...super!!!Felicitari organizatorilor!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod