Parazitii - Mesaj pentru Europa - direct din Turabo Society Club

15 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Parazitii - Mesaj pentru Europa - direct din Turabo Society Club

Parazitii - un adevarat fenomen in muzica hip-hop, una dintre cele mai bine vandute trupe din Romania si castigatoare a multor premii, cel mai important fiind "Best HIP-Hop" de la premiile MTV Romania, concerteaza vineri, 19 februarie, in Turabo Society Club.

De asemenea, Parazitii este prima trupa de rap din Romania ce apare pe soundtrack-ul unui film, alaturi de nume celebre precum Ace of Base, Neneh Cherry,Kelly Family sau Leila K. Discografia trupei este impresionanta, avand doisprezece albume la activ si multe melodii cunoscute de public cum ar fi:"Praf","Categoria grea", "Jos cenzura", "Omu'din liftu'tau","Bad Joke".

Ne mai fiind nevoie de nicio prezentare, Parazitii care a devenit, in cei 15 ani de istorie muzicala, un puternic brand romanesc in materie de muzica live , va astepta vineri 19 februarie, in Turabo Society Club!

Pret bilet: intrare libera
Pentru alte detalii: www.turabo.ro
Parteneri: KissFM & KissTV, Sapte Seri, Bucuresteni.ro, CineMagia.ro, Monden.info, Comunicate de Presa.ro, Pubbing.ro, 1801.ro,Nights.ro, Port.ro, Muzicabuna.ro, Divercitycafe.ro, Muzica9.ro, Anyplace.ro, Diseara.ro, cinemall.ro, eMulte.ro
Turabo Society Club Adresa: zona Lacul Tei, str.
Oltetului nr. 30club@turabo.ro / 0755.111.777 / www.turabo.ro
Confirmari presa: Anton Voicu - rePublik agencyplanning & comunication anton.voicu@republik.ro

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • asdasdasdasWTF pe 19 Feb 2010, 19:54
    asdasda

    parazitii au uitat de ce canta? si pentru CE? PARAZITII CANTA PENTRU ''Ne mai fiind nevoie de nicio prezentare, Parazitii devenind in '' wtf baietii ...have fun la concert in turabo ,intrare libera apa 300 ron WTF o sa ascultai parazitii feat inna - hot

    0
    0

  • unuoarecare.. pe 16 Feb 2010, 07:59
    Merita !

    Mie unul imi pare rau ca nu am posibilitatea de a merge la concert...cei care o aveti nu ezitati merita din plin..tot respectul pentru parazitii astept noul album.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod