Pantofii care se potrivesc perfect pe orice talpă: Adio dureri de picioare!

Combinația dintre șlapi și pantofi, o gamă de pantofi promite o revoluție în domeniul încălțămintei, oferindu-ți libertate și confort.
Te-ai săturat să tot tratezi monturile căpătate din cauza încălțămintei care îți torturează picioarele? Adevărul e că n-ai cum să știi dinainte la ce să te aștepți fără să încalți pantofii sau sandalele, oricât i-ai proba, și de multe ori te trezești că sunt destul de incomozi și îți provoacă dureri. Dar acum s-ar putea să scapi de aceste experiențe dureroase.

O combinație între șlapi și pantofi sport, gama unisex Flip-Shoe lansată de un start-up din Israel, Link Shoes, este concepută pentru a oferi libertate fără riscul bătăturilor și al durerilor de picioare.


Acest tip nou de încălțăminte se adaptează ușor conformației tălpii fiecărui purtător, asemenea unei carcase din cauciuc care îmbracă un telefon mobil, protejându-l. În același timp, partea superioară a tălpii rămâne descoperită, permițând piciorului să respire și oferind, astfel, o senzație de libertate mai largă decât în cazul unor sandale sau papuci.

Flip-Shoe sunt perfecți pentru vară. Nu ies din picioare, sunt ușor de purtat, ușor de încălțat și de dat jos, n-au șireturi sau alt sistem de prindere și sunt disponibili în mai multe culori.
Nu te aștepta să alergi cu ei așa cum ar trebui s-o faci cu pantofii de alergare special concepuți pentru așa ceva, dar e clar că acest model minimalist te ajută să te miști mai ușor și să te simți mai bine în activitățile obișnuite de zi cu zi.

Destinați utilizatorilor care iubesc libertatea și care evită papucii pentru că aceștia au mai multe neajunsuri - picioarele transpiră, alunecă, ies din picioare pe vreme umedă și nu oferă protecție pentru arcada tălpii și pentru degete.
Ei bine, Flip-Shoe te scapă de toate aceste probleme,  relatează agenția Ferrari Press.

Talpa creată dintr-un material cauciucat antibacterian care nu produce mirosuri este compusă din mai multe elemente mobile care permit mișcarea naturală a piciorului. Un strat suplimentar de material de pe exteriorul tălpii îi conferă acesteia aderență maximă și rezistență pe orice suprafață.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod