Pantofi de la Madonna şi diamante de la casa Rafael & Sons, sâmbătă la Palatul Parlamentului

de Ileana Voicu Ghinea, 28 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Pantofi de la Madonna şi diamante de la casa Rafael & Sons, sâmbătă la Palatul Parlamentului
Colierul de diamante în valoare de 24.000 de euro şi perechea de pantofi donată de Madonna vor fi scoase la licitaţie sâmbătă în cadrul Balului de Halloween, eveniment aflat deja la a şasea ediţie, informează Mediafax.

Colierul din aur alb de 18 carate, decorat cu 267 de diamante totalizând împreună 4,2 carate, va fi purtat pe parcursul serii de prezentatoarea evenimentului, Laura Cosoi, pentru ca la final să fie înmânat celui care îl va licita şi câştiga.

"Sunt onorată să port o astfel de bijuterie, mai ales cu un scop atât de nobil"
, a declarat vedeta Pro TV Laura Cosoi.

Totodată, sâmbătă, la Balul de Caritate de Halloween, va fi scoasă la licitaţie o pereche de pantofi donată de celebra cântăreaţă Madonna.
Această pereche de pantofi, marca Christian Dior, a fost câştigată la ediţia de anul trecut a Balului de Caritate de Halloween de Carrefour România, compania donând pantofii înapoi Asociaţiei Ovidiu Rom, pentru a fi scoşi la licitaţia organizată la această ediţie a balului. În 2009, perechea de pantofi Christian Dior, donată de Madonna, a fost câştigată în urma unei donaţii de 10.000 de euro de directorul de marketing al lanţului Carrefour România, Andreea Mihai.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod