Pampers® şi UNICEF lansează cea de a treia ediţie a campaniei "1 pachet = 1 vaccin"

20 Ianuarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Pampers® şi UNICEF lansează cea de a treia ediţie a campaniei
Pampers® şi UNICEF îşi unesc din nou forţele în campania "1 pachet = 1 vaccin", aflată la cea de a treia ediţie în România.
Pampers® şi UNICEF dau startul oficial al campaniei, în incinta Bibliotecii Academiei Române, într-un eveniment găzduit de Aurelian Temişan şi Monica Davidescu – susţinători ai campaniei. Împreună cu Pampers® şi UNICEF, părinţii din România pot da o şansă la viaţă celor afectaţi de tetanosul matern şi neonatal şi le pot oferi copiilor din toată lumea, printr-un gest simplu, cea mai bună îngrijire. Iubirea şi grija  oferite celor mici sunt cele care îi ajută să îşi urmeze visul.
Elevii Colegiului de Arte "Dinu Lipatti" s-au alaturat si ei campaniei si in cadrul evenimentului de lansare vor sustineun concert cu lucrări celebre din repertoriul muzicii clasice.

Evenimentul de lansare îi are ca invitati pe susţinătorii campaniei Pampers® - UNICEF, printre care Anca Ţurcaşiu, Bianca Brad, Wilmark, Rita Mureşan, Mihaela Cernea, Nico, mama ambasadoare Tanţa Nedelcu şi psihologul Cristiana Haică. Aceştia s-au alăturat eforturilor Pampers® şi UNICEF de a schimba, printr-un simplu gest, destinul a milioane de mame şi copii din întreaga lume. În prezent, la nivel global sunt 170 milioane de femei şi copii care au nevoie de ajutorul şi bunăvoinţa noastră. Copii şi mame din 40 de ţări aflate în curs de dezvoltare sunt expuşi zilnic riscului de a se îmbolnăvi de tetanos, mulţi dintre cei afectaţi de această maladie trăind în zone greu accesibile, lipsite de serviciile medicale de bază.

"Anul acesta ne bucurăm să avem alături de noi susţinători din ediţiile trecute şi noi ambasadori.
Ei vor să se alăture eforturilor Pampers® şi UNICEF de a le oferi, copiilor şi mamelor ameninţaţi de tetanos, o şansă la viaţă. Şi pentru că ediţiile trecute ale campaniei ne-au arătat că părinţii din România sunt dornici să îi ajute pe cei mai puţin norocoşi, vrem să le mulţumim pentru generozitatea şi grija lor şi sperăm să îi avem alături şi anul acesta, pentru că ajutorul fiecăruia dintre noi contează"
, declară reprezentantul Pampers® în România.

Până acum, susţinători din întreaga lume ai campaniei iniţiate de către Pampers® şi UNICEF, "1 pachet = 1 vaccin",  au reuşit, printr-un singur gest, să schimbe vieţile a 100 de milioane de oameni.
În România, campania a facut posibila  donarea sumei necesare achiziţionării a 4,6 milioane de vaccinuri,  prin bunavointa si generozitatea părinţilor din toată ţara. Pampers® şi UNICEF le mulţumesc  acestora şi îi invită să fie alături de ei în efortul de a contribui la salvarea celor care încă au nevoie de ajutor.

"Este greu de conceput că sute de mii de copii încă mor în fiecare an din cauza tetanosului, atunci când ar avea şansa să trăiască. Şansa lor este un simplu vaccin – considerat un lucru banal în ţările noastre, dar un noroc nesperat în ţările în curs de dezvoltare din Africa sau Asia. Eliminarea tetanosului este posibilă, iar acum avem convingerea că vom atinge acest obiectiv până în 2012, cu ajutorul partenerului nostru, Pampers", a declarat Edmond McLoughney, Reprezentant UNICEF în România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod