Pamela Anderson locuieste intr-o rulota

de Nicoleta Tarantus, 26 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Pamela Anderson locuieste intr-o rulota
Artista, aflata in pragul falimentului, a declarat ca se simte fericita, chiar daca locuieste intr-un parc de rulote din California, potrivit mirror.co.uk.

Pamela Anderson, una dintre fotomodelele cel mai bine platite de pe planeta, a castigat aproximativ 35 de milioane de lire sterline (54 de milioane de dolari) din sedintele fotografice la care a participat. Cu toate acestea, vremurile ei bune par de mult timp apuse.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate tabloidului britanic The Mirror, Pamela Anderson a declarat: "Copiii si cu mine iubim parcul de rulote, aici traieste o comunitate speciala si suntem fericiti.
Acesta este cel mai frumos loc din lume. Aici pot sa merg cu motocicleta, dar pot sa practic si surfingul. Nu as face schimb de vieti cu nimeni".


Pasiunea pentru lucruri costisitoare - calatorii la clasa I, proprietati opulente, automobile de lux - i-a golit conturile din banca, mai ales ca in ultimii ani rolurile bine platite s-au imputinat.

Pamela Anderson este in continuare proprietara resedintelor din Malibu si Canada, dar proiectele de renovare ale acestora - care includ dale din aur pentru piscina si canapele de peste 50.000 de dolari - au fost oprite, odata ce veniturile starletei canadiene "au secat".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod