Palaria Carlei Bruni, mai frumoasa decat a reginei Angliei

2 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Palaria Carlei Bruni, mai frumoasa decat a reginei Angliei

Sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy s-a clasat pe primul loc in cadrul anualului concurs britanic al celor mai frumoase palarii, devansand-o pe regina Elisabeta a II-a, au anuntat recent organizatorii evenimentului.

"Eleganta si moderna, palarioara Carlei Bruni reprezinta exemplul cel mai edificator al simplitatii clasice in forma absoluta, atragand atentia presei din intreaga lume", a declarat Philip Wright, unul din membrii consortiului Luton First in care sunt asociati numerosi creatori de moda cu sediul in suburbia londoneza Luton.

Prima Doamna a Hexagonului a cucerit publicul britanic in martie 2008, atunci cand l-a insotit pe sotul sau in vizita de stat efectuata de acesta la Londra.
Carla Bruni-Sarkozy s-a facut remarcata indeosebi prin palarioara de culoare gri, cu care de altfel a si facut senzatie si s-a clasat inaintea reginei Elisabeta a II-a in topul "Celebrity Hat Wearers".

In fruntea clasamentului masculin s-a situat actorul australian Hugh Jackman, purtatorul unei palarii de cowboy in pelicula "Australia", urmat de Sean Connery.

Podiumul este incheiat de Sophie, contesa de Wessex, nora reginei Elisabeta, si de actorul britanic Daniel Day-Lewis care i-au devansat pe Victoria Beckham si, respectiv, Johnny Depp.

Credit foto: Zimbio.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod