Pacha Man lanseaza un single inspirat din vremurile in care traim... Cand zambesti

Pacha Man, cel mai apreciat artist reggae din Romania, lanseaza astazi un single inspirat din propria poveste de viata, dar care este deopotriva si o radiografie a societatii in care traim: Cand zambesti.

Piesa Cand zambesti surprinde cu fidelitate vremurile in care traim, neschimbate de ani de zile, insa are, totusi, un mesaj pozitiv: suntem arhitectii propriilor vieti, deci numai noi alegem cum sa traim.

<<Cand zambesti>> e o piesa pe care am lucrat-o in urma cu multi ani, insa ma bucur ca are lansarea in vremurile acestea, mai ales ca mesajul a ramas actual. Uita-te in jurul tau, fii atent la oamenii care trec pe langa tine si-o sa-ti dai seama ca ii poti numara pe degete pe cei care zambesc.

Mi-am propus sa schimb stari de spirit cu piesa aceasta: terapia <<Cand zambesti>>, o reteta dupa Pacha Man, spune artistul.


Pacha Man este cel mai proeminent artist reggae si hip-hop din Romania, cu o experienta de peste 16 ani in industria muzicala autohtona si nu numai. Primul sau album – Globul de Cristal - a aparut in 1998, urmand ca cel de-al doilea - Drumul catre Rastafari – aparut in anul 2000, sa devina cea mai apreciata colectie de muzica reggae si hip-hop romaneasca de la vremea respectiva.

Cel de-al treilea album lansat de catre artist avea sa apara in 2006 – Contra curentului.

De-a lungul timpului, Pacha Man a colaborat cu cei mai influenti artisti de pe scena de hip-hop a Romaniei – B.U.G. Mafia, Parazitii, Zale, Cedy2k, DOC, Deliric, El Niño, dar si cu cei mai apreciati artisti pop ai ultimilor ani: Smiley, Stefan Banica Jr., Alex Velea, Corina, Brighi si nu numai. Pacha Man a fost si membru fondator al grupului Haarp Cord, alaturi de Sisu, Cedry2k si Dragonu'.

Povestea de succes a lui Pacha Man continua.

Anul acesta, artistul a intrat in gasca HaHaHa Production si le promite fanilor sai nenumarate piese in clasamentele radio si TV, dar si piese special dedicate scenei underground.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod