P. Diddy, arestat pentru agresiune cu armă mortală

Rapperul Sean Combs, cunoscut sub numele de scenă P. Diddy, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru comiterea unei agresiuni cu armă mortală, luni, în campusul Universităţii California din Los Angeles (UCLA).
Rapperul american, în vârstă de 45 de ani, a fost reţinut în campusul universităţii după o agresiune în care a fost implicat un instrument de antrenament folosit în sălile de forţă - o bilă metalică de care este ataşat un mâner -, ce a fost considerat o armă mortală, a precizat într-un comunicat de presă serviciul de pază al universităţii citate. Nimeni nu a fost rănit, însă incidentul este în continuare investigat de poliţia locală, relatează agenţia Mediafax.

Autorităţile spun că rapperul urma să fie transferat luni seară în sediul Procuraturii din Los Angeles.

Site-ul TMZ.com, citând surse anonime, afirmă că P.
Diddy a fost implicat într-o dispută cu un antrenor de fotbal pe terenul de sport al universităţii americane. Fiul rapperului, Justin Combs, face parte din echipa de fotbal american a acelei universităţi.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy, notează Mediafax. În 2014, el a ocupat prima poziţie în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu avere estimată la 700 de milioane de dolari.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod