Oxette deschide un nou magazin in Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Oxette deschide un nou magazin in Bucuresti

Oxette a sarbatorit, pe 17 aprilie, deschiderea unui nou magazin de bijuterii, in cadrul evenimentului de inaugurare a Baneasa Shopping City.

Deschis ca un flagship store, noul magazin este reprezentativ pentru conceptul fashion jewelry, specific Oxette. Franciza Oxette, detinuta de Adela Stan si Corina Barladeanu, numara in prezent patru magazine in tara, dintre care trei deschise in Bucuresti si unul in Constanta.

Noul flagship store, cel mai mare magazin Oxette dintre cele existente deja, isi propune sa devina un reper al stilului pentru iubitorii de frumos si autenticitate, prin crearea unor evenimente speciale si prin prezentarea celor mai noi colectii Oxette.

Magazinul se distinge prin liniile minimaliste pure si prin alegerea culorii albe ca element cromatic principal.
Decorul noului magazin este completat de accente indraznete de culoare, precum turcoaz sau fucsia. Print-uri supradimensionate ale celor mai recente colectii Oxette comunica mesajul brand-ului: feminitate, dinamism si unicitate.

Colectia Oxette primavara/vara 2008 a lansat o noua provocare femeilor, "Redescopera zeita din tine", o zeitate a desertului, nascuta din nisip, naucitoare in frumusetea ei salbatica si sofisticata, stralucind in noua colectie de bijuterii si ceasuri Oxette.

Bijuteriile si accesoriile Oxette sunt comercializate in Romania prin alte trei magazine, in Plaza Bucuresti, Bucuresti Mall Bucuresti si Tomis Mall, Constanta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod