Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision 2016

În finala selecţiei naţionale de duminică seară, publicul a fost singurul care a ales reprezentantul României pentru scena de la Stockhom, din cele şase piese rămase în concurs.
Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2016, de la Stockholm (Suedia), cu piesa "Moment of Silence", câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a Eurovision, care s-a desfăşurat duminică seară, la Sala Sporturilor din Baia Mare, şi a fost difuzată în direct la TVR.

Artistul a fost ales în urma punctajului primit de la public, prin televoting. Astfel, Ovidiu Anton a obţinut 6.585 de voturi din partea publicului. Pe poziţia a doua, în urma voturilor, s-a situat Vanotek feat.
The Code & Georgian, cu 4.702 voturi, iar pe poziţia a treia, Florena, cu 3.491 de voturi. Pe poziţia a patra s-a situat Dream Walkers, pe locul al cincilea, Mihai Trăistariu, iar pe locul al şaselea - Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ.

În finala selecţiei naţionale de duminică seară, publicul a fost singurul care a ales reprezentantul României pentru scena de la Stockhom, din cele şase piese rămase în concurs.

„Vă mulţumesc tuturor, publicului care a votat, comunităţii rock din România, artiştilor care m-au susţinut, familiei mele, soţiei mele, echipei mele extraordinare...
Îmi pare rău că nu mai e Titus Munteanu, să mă sune şi să-mi spună: ai fost tare! El m-a învăţat că cel mai mare semn de superioritate e bunătatea... Sunt fericit pentru că s-a întâmplat să câştig această ediţie la care doar publicul a votat. Nu vreau să fiu modest, specialiştii mă apreciază, ştiu asta, dar în seara asta este prima dată când am cucerit într-adevăr inimile celor din public. Este important să lupţi pentru visul tău. Nu e uşor să pierzi (iar această victorie vine după multe încercări ale mele), dar seara aceasta demostrează că trebuie să continuăm să încercăm, să nu renunţăm
”, a declarat Ovidiu Anton, câştigătorul Selecţiei Naţionale Eurovision 2016.

Concursul Eurovision se va desfăşura, în 2016, la Stockholm, Suedia, în 10, 12 şi 14 mai.
În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu trei mai multe decât la ediţia precedentă. România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai.
 
 
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 7 Mar 2016, 13:23
    VAI

    Europa e vai de mama ei, practic sub asediul asa-zisilor imigranti care taie si spinzura pentru ca "si ei are drepturi", cu acceptul criminalilor de la Bruxelles si noi ne cufurim pe noi cu Eurovisionul, care oricum nu mai conteaza de mult. Dar tipic romanistanez, tara arde, baba se piaptana. Sa ne mai facem de ris inca o data, deci, ca din 1990 numai asta suntem capabili sa facem. Si sa traim bine, of course!

    0
    0

  • dan Huides pe 7 Mar 2016, 12:37
    ce cauta goriloiul asta in muzica?

    Am ajuns de rasul curcilor cu ultimele reprezentari in Eurovision.Cum se poate sa trimiti la o asemenea competitie un ciudat biped din greseala care nu a facut altceva decat sa raga ca in jungla/Dar sigur cu o prezentatoare Iuliana Marciuc care mai bine ar reprezenta ca matroana un bordel,totul este posibil.

    2
    0

  • valentina pe 7 Mar 2016, 12:35
    ..........

    Sunt muta de uimire sa vad ca o asemenea aratare de om,poate reprezenta o tara care in general a trimis la Eurovision,persoane consacrate in muzica,nu cimpanzei cu o muzica de canal?Oare asta a ajuns Romania?posibil ca da.Jalnica tara,jalnic popor

    2
    0

  • banel pe 7 Mar 2016, 12:30
    Doamne ce a mai ajuns televiziunea romana!!

    Cu multa coruptie,prostie si nesimtire sigur ca poti sa faci dintr-un gibon un mare cantaret pe care sa-l trimiti la Eurovision. Este trist ca ajunge maimuta asta sa ne reprezinte dar daca ne gandim la cat de imbecili si inconstienti suntem in a vota de 26 de ani,incoace......ce trebuie sa ne mai mire??

    2
    0

  • Lumi pe 7 Mar 2016, 12:11
    nu-mi place

    nu vom castiga nici macar un modest loc ultim cu cantecelul asta. trist si plicticos

    1
    0

  • xyz pe 7 Mar 2016, 11:24
    are

    cumva sindromul Down?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod