"Out of your business", o noua piesa semnata RALUKA

13 Mai 2011
Facebook Twitter Comenteaza

Ce te faci cand iubita sau iubitul tau tocmai ti-a dat papucii? Poate si-a gasit pe altcineva cu care sa imparta dragostea, pe care odata o simteai si tu, poate pur si simplu nu mai exista niciun fel de chimie intre voi sau poate chiar tu esti de vina. Sunt multe intrebari la care probabil n-o sa gasesti raspuns dar, un lucru e sigur, posi sa faci o ultima mutare.

Celebra cantareata RALUKA si cei doi DJi de la Radio 21, Liviu Hodor si Dj Andi au descoperit cea mai buna metoda pentru ca tu sa ai ultimul cuvant sau, cine stie, poate o noua cale spre impacare.

Incepand din aceasta saptamana, artista casei de discuri Roton, impreuna cu Radio 21 si Music Channel aleg cele mai emotionante motive de despartire si isi unesc fortele pentru a merge la usa celui care te-a parasit, inarmarti cu o pereche de papuci si cea mai noua piesa semnata RALUKA - 'Out of your business' care ii va spune tot ce trebuie sa stie:

'Everyday you see me walk away
I ain't got no more reason to stay
Say goodbye and I'll be on my way
I'm out of your business, out of your business.'

Daca vrei sa-i demonstrezi ca ai inchis un capitol din viata ta, mesajul cantat live de RALUKA si baietii de la Request 629 isi va atinge scopul iar daca, totusi, mai ai o speranta, cantarea s-ar putea sa induioseze chiar si cele mai neinduplecate inimi.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa asculti Request 629, in fiecare seara de la 18.00 - 21.00, sa pui repede mana pe telefon si sa trimiti mesaj la 1721 cu textul RALUKA, impreuna cu cel mai induiosator motiv al despartirii sau sa intri pe www.radio21.ro sau facebook/radio21.

Foto: Edward Aninaru
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod