OSCAR BENTON - STILL ALIVE

Bucuresti, Sala Palatului - 2 noiembrie 2013, ora 19.00.
Dupa mai bine de 20 de absenta de pe scena, legendarul Oscar Benton se intoarce acolo unde ii este locul - in lumina reflectoarelor .

Nu putem decat sa ne  bucuram ca  autorul super - hitului " anilor 70-80  “ Bensonhurts Blues " a acceptat invitatia  de a concerta pe 2 noiembrie la Sala Palatului in Bucuresti .

Mai in forma ca oricand, Benton si bandul sau propun publicului din Romania un  spectacol de blues , rock'n'roll si boogie - woogie de cea mai buna calitate . Din recitalul (de circa 90 de minute)  nu vor lipsi piesele “I got my mojo working “, “My sweet Angel” , “Back door man” si ,bineinteles, celebra “ Bensonhurts Blues “.

Chiar daca aceasta melodie a fost lansata de catre artist in 1973 , adevaratul succes l-a cunoscut abia in 1981 cand Alain Delon a inclus - o in sountrack-ul peliculei "Pour la peau d' un flic " ( in Romania  prezentata in cinematografe sub titlul “Afacerea Pigott”).

Insotit de muzicieni de exceptie, Benton ii va multumi marelui Alain Delon si de pe scena Salii Palatului din Bucuresti pentru ideea geniala de a colabora cu el.
" Acest cantec si colaborarea cu Alain Delon mi-au schimbat viata ;“Bensonhurts blues” a devenit practic cantecul nostru “.

Chiar daca artisti celebri ca Adriano Celentano , sau la noi Margareta Paslaru si Aurelian Andreescu au realizat cover-uri dupa “Bensonnurts blues” , varianta originala interpretata magistral de Benton ramane cea mai apreciata atat de presa muzicala de specialitate cat si de marele public

Biletele  ( 100,200, 300 lei  sau 900 lei - categoria superVIP care va include si un after party) pot fi achizitionate incepand cu data de 15.05.2013 prin reteaua www.bilete.ro  si  locatiile “InMedio”, oficiile Postei Romane semnalizate “Bilete.ro”, agentiile “Eurolines” , prin reteaua  www.myticket.ro  si  magazinele “Diverta”, prin www.bestmusic.ro , prin reteaua  www.eventim.ro  si  magazinele “Domo”, librariile “Carturesti” si “Humanitas” precum si de la casieria Salii Palatului sau statia de metrou Unirii 1.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod