Oreste nu-l iartă pe Mircea Badea

Cei doi realizatori TV erau prieteni din 1996 și păreau de nedespărțit. Oreste Teodorescu s-a delimitat însă de Mircea Badea, după ce acesta și-a exprimat poziția, în emisiunea sa, cu privire la câteva teme foarte controversate - soarta maidanezilor și exploatarea de la Roșia Montană.
De mai bine de o lună, de când Oreste l-a numit pe Badea trădător de ţară şi de neam și a refuzat să-i răspundă la telefon, cei doi foști amici se duelează la distanță, prin mesaje postate pe Facebook și prin replici TV.

Oreste a explicat de ce nu vrea să se mai împace cu Mircea Badea. "Relaţiile noastre au rămas la fel ca în momentul rupturii. Nu am de ce să mă cert cu el, că nu mi-a greşit cu nimic. Am ceva legat de prestaţia lui profesională, modul în care a abordat Rosia Montană şi problema câinilor maidanezi.
E indamisibil să militezi pentru trezirea din letargie, iar când poporul se trezeşte, tu să-ţi bagi joc de el. Cât despre câini maidanezi, aici a fost o abordare inumană, prin pasivitate şi lipsă totală de emoţie. M-aş fi aşteptat la mult mai mult din partea unor oameni calzi şi iubitori de animale. Aici e vorba de latura sensibilă a poporului din care facem parte, e o chestiune de tradiţie"
, a spus el.

"Din păcate, am avut o revelaţie târzie, dar lămuritoare pentru mine.
Ocupăm un spaţiu public şi trebuie să îl folosim în folosul României"
, a adăugat Oreste.
 

Foto: Mediafax 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gica pe 22 Oct 2013, 19:19
    oreste si ....badea

    Nu mi-a placut niciodata oreste ...a fost tot timpul cam fara haz si ofticos ,iar la emisiunile lui te plezneste o infatuare fara rost ..e plicticos dar acum se vede ca se simte ,un ratat fata de badea care are succes ,cred ca si bani mai multi si e mai cinstit decat oreste,pe care-l vad in stare de multe compromisuri ...toti in media dar ...fratilor alte meserii nu mai puteti practica ..ca e deja inflatie .....?

    0
    1

  • kiki pe 18 Oct 2013, 07:57
    dureros

    Daaa..e f dureros cand se destrama o prietenie din tinerete,cu legaturi sufletesti profunde (spun si din proprie experienta) dar nu vad cine l=ar mai suporta pe Badea,care improasca cu venin in jur...Nu stiu cum il suporta prietena (poate de asta nu s-a casatorit) Oreste e 'ciupit' putin,dar in sens pozitiv,ca artistii,si e destept,pe cand Badea e tacanit si prost crescut,si cu lipsuri la capitol 'intelect' Nici nu mai merita comentat..

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod