Orchestra 100% romaneasca la Kings On Ice 2008

Facebook Twitter Comenteaza
Anul acesta, Amphitrion a pregatit o surpriza publicului roman. Edvin Marton va canta la Stradivarius, iar Evgeni Plushenko, Surya Bonaly si ceilalti patinatori vor evolua in acompaniamentul unei orchestre 100% romanesti, orchestra "Dinu Lipatti", formata din 40 de tineri talentati.

"Edvin Marton a avut ideea de a acorda o sansa tinerelor talente din aceasta tara, mai ales ca stie ca numarul lor este foarte mare. A tinut mult ca acest show de senzatie sa aiba si o amprenta autohtona.
Astfel, a ales 40 de tineri care ii vor fi alaturi, dand nastere ritmurilor magice pe care vor evolua Plushenko, Bonaly, cei 15 patinatiori si acrobatii din cadrul trupei "Cirque du Soleil". Este o surpriza pe care Edvin o face publiclui roman fata de care s-a atasat foarte mult. Va fi felul lui de a multumi romanilor pentru primirea facuta. Am convingerea ca show-ul "Kings On Ice 2008" se va materializa in cel mai frumos cadou pe care il puteau primi romanii prezenti la Sala Polivalenta.
Iar fanii frumoaselor fete din "Orchestra din Monte Carlo" le spunem ca ele vor reveni in Romania cu ocazia turneului pe care Edvin il va face in vestul trii, la sfarsitul lunii mai," sustine Raluca Popescu, General Manager Amphitrion, organizatorul spectacolului.

Astfel, Bucurestiul va gazdui la Sala Polivalenta o adevarata poveste pe gheata, pe 24 si 25 aprile. Un spectacol interesant, cu surprize si numele sonore care vor evolua in fata publicului roman: patinatorii Evgeni Plushenko si Surya Bonaly, alti 15 patinatori de exceptie, violonistul Edvin Marton si acrobati din cadrul trupei "Cirque du Soleil".

Bilete pentru cele 2 spectacole mai pot fi gasite pe www.bilet.ro, la Sala Palatului, Sala Polivalenta, Magazinul Muzica, Music Shop, Flamingo Unirii, Flanco Orhideea si Flanco Dorobanti.

Amphitrion roaga toti spectatorii care vor fi prezenti in Sala Polivalenta in zilele de 24 si 25 aprilie sa nu intre in sala cu aparate de inregistrare / camere de luat vederi.
Din motive contractuale cu televiziunea Prima TV, co-organizator al show-ului, nici o persoana fizica sau jurdica nu are dreptul de a inregistra imagini video din timpul spectacolului "Kings On Ice 2008".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod