Opera but not too Loud

4 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Opera but not too Loud

Vlad Miriţă şi Pandorra Business Management lansează Opera but not too Loud. De Dragobete, un altfel de artist, o altfel de companie, un concept unic pentru o altfel de seară. Te-ai gândit cum ar fi să savurezi o cafea cu aroma unei arii celebre sau un coktail asezonat cu o canţonetă? Ei bine pe data de 24 Februarie poţi să încerci.

“Opera but NOT too Loud” este pentru prieteni, pentru toţi cei care vor să se bucure de ea într-un loc familiar.

“Opera but NOT too Loud” este încercarea noastră de a depaşi graniţele scenei, de a fi alături de toţi prietenii noştri, de voi, acolo unde vă simţiţi în largul vostru, la o cafea în trei culori.

Un artist care sparge tiparele, un artist versatil care trăieşte muzica dincolo de spaţiu. Pe scena Operei, pe scena unui teatru de vară sau oriunde se află un pian, el face ca prin muzică graniţele să dispară.


Solist al Operei Naţionale din Bucureşti, Vlad Miriţă este recunoscut ca fiind primul artist român care a abordat stilul crossover sau pop-opera. Reprezentantul României la Eurovision în anul 2008 crede în energia sunetelor şi în lucrurile simple care ne pot face să ascultăm, să simţim şi să descoperim bucuria unei serii cu operă alături de prieteni.

Vino alături de prietenii tăi, de iubitul tău sau de iubita ta să petreci o seară de Dragobete cu multe surprize la o cafea cu spumă de Opera.
Te aşteptam la Pose Café pe 24 Februarie, începând cu orele 20:00. Rezervă acum o masă: 021.323.60.12.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simina pe 12 Apr 2011, 10:42
    regret ca nu am ajuns

    mi-a povestit o prietena care a fost in acea seara acolo ca a fost senzational: prietenesc, intim, nescortos cum percepe lumea opera... sper sa replice concertul cat mai des ca sa am si eu ocazia sa traiesc aceste momente frumoase. multumim vlad ca ai grija de sufletul nostru.

    0
    0

  • ana pe 9 Feb 2011, 10:51
    opera

    Bravo tenorule! Esti cel mai bun !

    3
    0

  • Flori pe 9 Feb 2011, 08:04
    Opera ( linistita,nu stridenta) la o cafea

    Tenorului Vlad Mirita nu sta pe o singura linie,ii place mereu sa incerce si sa realizeze combinatii noi,cand (dupa mine) vrea sa atraga publicul spre opera,spre cantonete... Frumos.Ii doresc mult Succes! Nu de mult la Sondaje in Ziare.com a fost ales "Cel mai sexy cantaret" si acum este propus la "Cea mai buna voce masculina".

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod