Ombladon concerteaza pentru Erika

28 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
De ziua ei, artistii romani vor sa-i ofere un cadou deosebit Erikai Josian, o fetita de numai doi ani, diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica L1.

Ombladon va sustine marti, 2 decembrie, la Club Fabrica, un concert in scopuri caritabile pentru Erika. Parazitii, Vita de Vie si trupa de teatru "Passe-Partout" - Dan Puric, impreuna cu Cabral in calitate de prezentator, vor organiza un maraton de muzica pe data de 2 decembrie, cu o zi inainte ca Erika Josian sa implineasca doi ani.

Diagnosticata pe 1 noiembrie 2008 cu leucemie acuta limfoblastica L1, Erika are nevoie de 180.000 euro pentru a beneficia de un tratament de 3 ani la o clinica din Germania.
Artistii care vor concerta de ziua micutei Erika au acceptat propunerea fara nicio ezitare. Mai mult, trupa Vita de Vie si-a anulat un concert platit pentru a canta gratis pentru Erika.

Pretul biletului de intrare la concertul din Club Fabrica este de 25 lei, iar suma stransa din aceste bilete se doneaza in totalitate pentru ca Erika sa poata fi din nou sanatoasa.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod