Olivier Martinez, anchetat pentru o bătaie în aeroport

Soţul actriţei Halle Berry a fost numit principalul suspect într-o anchetă iniţiată de poliţia americană, după ce starul francez a agresat, duminică, un angajat al aeroportului din Los Angeles.

Actorul era însoţit de soţia sa şi de fiica acesteia dintr-o relaţie anterioară, Nahla, în vârstă de şase ani, dar şi de fiul cuplului, Maceo, născut în octombrie 2013. O înregistrare video care a fost publicată pe site-ul TMZ.com îl arată pe Olivier Martinez bruscând un angajat al aeroportului, împingându-l cu ajutorul unui scaun auto pentru bebeluşi, în timp ce familia sa, înconjurată de mulţi fotografi, ieşea din terminalul aeroportului californian, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Aceleaşi imagini îl arată pe angajatul aeroportului împidicându-se şi căzând pe spate.

Bărbatul a primit tratament medical la faţa locului şi a fost ulterior transportat la un spital din apropiere, întrucât se plângea de dureri abdominale.

El a depus de asemenea plângere la poliţia din Los Angeles.

Într-o declaraţie oficială a poliţiei locale, publicată pe site-ul GossipCop.com, se afirmă: "(Martinez şi Berry) au solicitat asistenţă poliţiei aeroportului din Los Angeles după ce o mulţime de fotografi şi un angajat al aeroportului s-au apropiat prea mult de familia lor pentru a face poze. Martinez, ţinând în braţe un scaun auto pentru bebeluşi, l-a împins pe acel angajat, făcându-l pe acesta să cadă pe spate.
Angajatul aeroportului a primit tratament medical la faţa locului şi a fost transportat la un spital din apropiere pentru investigaţii medicale amănunţite"
.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod