Olivia Wilde şi Jason Sudeikis s-au logodit

Relaţia celor doi actori a început la sfârşitul lui 2011, iar recent s-au mutat împreună, informează revista People.
Actriţa, star al serialului de televiziune "Dr. House", şi actorul Jason Sudeikis s-au logodit "imediat după sărbătorile de iarnă".

"Sunt atât de emoţionaţi şi foarte foarte fericiţi", a declarat o sursă pentru publicaţia americană.

Sudeikis, starul emisiunii de televiziune "Saturday Night Live", a cerut-o în căsătorie pe Olivia "la scurt timp după sărbătorile de iarnă", potrivit aceleiaşi surse.

Aceasta va fi a doua căsătorie pentru ambii actori, notează agenţia Mediafax.

Olivia Wilde, în vârstă de 28 de ani, a mai fost căsătorită cu producătorul de film Tao Ruspoli - fiul prinţului italian Dado Ruspoli -, între anii 2003 şi 2011, iar Jason Sudeikis, în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorit între 2004 şi 2010 cu Kay Cannon, scenarista seriei pentru televiziune "30 Rock".

În afara rolurilor din serialul "Dr.
House" şi din SF-ul "Tron: Moştenirea/ Tron: Legacy", Olivia Wilde a putut fi văzută recent pe marile ecrane în thrillerul SF "Cowboys & Extratereştri/ Cowboys & Aliens" şi în drama "3 zile de coşmar/ The Next Three Days".

Jason Sudeikis a mai putut fi văzut în filme precum "Campania/ The Campaign" (2012), "A Good Old Fashioned Orgy" (2011), "Concediu de la căsnicie/ Hall Pass" (2011), "Şefi de coşmar/ Horrible Bosses" (2011) etc.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod