Olivia Wilde, sexul ca un maraton

Actriţa a declarat pentru revista Vulture că ea şi iubitul său, Jason Sudeikis, fac sex "precum alergătorii kenyeni de la maraton".

Protagonista filmului "Butter", în regia lui Jim Field Smith, are o relaţie cu Jason care durează de 10 luni. Aceasta a povestit pentru publicaţia citată că viaţa ei sexuală a avut de suferit în timpul mariajului cu Tao Ruspoli, care s-a încheiat în 2011, iar noua relaţie cu actorul Jason Sudeikis - celebru datorită emisiunii "Saturday Night Live" - i-a readus fericirea, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

"Mă simţeam de parcă vaginul meu ar fi murit.

Ar fi fost anulat... poţi să-ţi minţi rudele în timpul mesei de Crăciun că eşti fericită, dar nu îţi poţi înşela propria intimitate. Nu este niciun motiv pentru care să îţi sacrifici feminitatea, nici măcar pentru un sentiment ciudat de responsabilitate faţă de o relaţie care nici măcar nu merge. Şi simt că sunt mult prea multe femei care fac asta", a declarat Olivia Wilde.

Olivia şi Jason - a căror iubire îi aduce "fericire, speranţă şi profunzime", după cum a mărturisit actriţa - s-au mutat recent împreună, însă declară că nu se grăbesc să se căsătorească, mai ales că ambii au ieşit, nu demult, dintr-un mariaj.
Jason a fost căsătorit între 2004 şi 2010 cu Kay Cannon, scenarista seriei pentru televiziune "30 Rock".

"Acum locuiesc împreună şi par de nedespărţit. Amândoi au fost căsătoriţi şi cunosc implicaţiile unui astfel de pas. Aşa că relaţia lor va decurge firesc", a declarat o sursă apropiată cuplului şi citată de contactmusic.com.

În urma divorţului de Tao Ruspoli, în 2011, Olivia Wilde nu a solicitat pensie alimentară, iar cei doi au încheiat în prealabil un acord care le permite să îşi împartă de comun acord bunurile şi proprietăţile.

Olivia şi producătorul de film Tao Ruspoli - fiul prinţului italian Dado Ruspoli - s-au cunoscut când ea avea doar 18 ani şi s-au căsătorit după şase luni, într-o ceremonie neconvenţională, notează Mediafax.

 

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod