Olivia Steer mănâncă mici...din ciuperci!

23 Aprilie 2013
Cătălin Măruţă a întrebat-o pe Olivia de cât timp nu a mai mâncat mici, iar răspunsul ei l-a lăsat mască.

Vedeta TV a vorbit la emisiunea "Happy Hour" despre stilul de viaţă pe care l-a adoptat, renunţând la prepararea termică a alimentelor şi trecând la o dietă raw-vegan.

Soţia lui Andi Moisescu a explicat că acest regim presupune ca toate alimentele consumate să nu fie prăjite, coapte sau fierte. Nu sunt permise decât legumele, fructele, nucile, seminţele, etc şi nu se mănâncă nici un pic de carne, lactate sau alte alimente de origine animală.

Cătălin Măruţă a crezut că un om poate trăi numai din vegetale. El a întrebat-o pe Olivia de cât timp nu a mai mâncat mici, iar răspunsul ei l-a lăsat mască. "Dar eu mănânc mici. O să-ţi pregătesc nişte mici din ciuperci, de o să juri că sunt mici.

Le pun condimente specifice micilor şi apoi pun totul la deshidratat", i-a spus ea.

Olivia a adus în emisiune trei alimente nelipsite din hrana familiei sale: sfeclă, ardei iute, tinctură de propolis. "Sucul de sfeclă este un aliment nelipsit de la noi din casă. Zilnic bem suc din ăsta", a explicat ea.

"Ardeiul iute este foarte bun pentru organism. Are un efect de cărăuş, scoate afară toate impurităţile din organism", a mai spus prezentatoarea TV.

"Tinctura de propolis este un antibiotic natural.
Cu ea se tratează o mulţime de probleme de sănătate. Pentru început, se bea jumătate de linguriţă, într-o cantitate la fel de mare de miere"
, a explicat Olivia Steer.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod