Olivia Steer, furioasă după ce a fost atacată pentru că e împotriva vaccinurilor

După ce soția lui Andi Moisescu a spus că vaccinurile sunt inutile și chiar periculoase pentru cei mici, pagina ei de Facebook a fost asaltată de mesaje de dezaprobare. Vedeta a primit chiar și amenințări, lucru care a deranjat-o.

"Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele", a spus Olivia Steer, într-o emisiune TV.

Prin inocularea vaccinurilor, tocmai copiii vaccinaţi sunt o bombă cu ceas pentru toţi ceilalţi Olivia Steer
Mamă a doi copii, Olivia a fost acuzată virulent pe rețeaua de socializare, lucru care a determinat-o să reacționeze.

"Adepții vaccinurilor au teren de joacă berechet, pe toate canalele de televiziune, presă scrisă şi internet (unde opiniile anti-vaccin nu au acces niciodată).
Nu simt să le mai ofer unul, pe pagina mea. Am obosit să răspund logic la argumente ilogice cum ar fi <<copiii nevaccinati>> sunt un pericol pentru <<toţi copiii vaccinaţi>>. Cum aşa? Nu mai sunt copiii vaccinaţi imunizaţi şi protejaţi? Pentru că, de fapt, vaccinurile nu sunt eficiente (şi n-au fost niciodată)? Argumentele astea sunt croite de idioţi pentru idioţi. Din punctul de vedere al speciliștilor care nu fac sluj în faţă sistemului şi se exprimă conform conştiinţei, e exact pe dos.
Prin inocularea vaccinurilor, tocmai copiii vaccinaţi sunt o bombă cu ceas pentru toţi ceilalţi (şi pentru ei înşişi), pentru că sunt purtătorii acelor viruşi, atenuați desigur, dar care, de îndată ce găsesc condiţii prielnice (sistem imunitar slăbit), devin foarte vii şi agresivi (că dovadă tuberculoză pentru care se vaccinează masiv, degeaba)"
, a scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2014
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • George pe 24 Sep 2016, 12:45
    Libertatea de a avea pareri proprii

    ... Libertatea, dreptul de a decide asupra propriului corp, de a avea pareri proprii, de a nu fi o simpla vita e bine ca sunt consfintite si in constitutie, dar sunt in primul rand drepturi de la Dumnezeu !, scrise in spiritul nostru. E plin de dictatori mici care vor ei sa impuna cu forta optiunile lor.

    0
    0

  • ana pe 11 Mar 2016, 20:56
    vaccinuri

    Olivia are dreptate. Iata cateva exemple: 1.de ce oamenii vaccinati fac tuberculoza? 2. eu am hepatita B cronica. Doctorul m-ia recomandat medicamente si un program de 4 ore. Eu, am refuzat tratamentul dat, si m-am tratat prin alimente( mai precis am redus dulciurile, fainoasele si carnea cu 90%; am consumat mult mai multa apa si ceaiuri, si multa zeama de lamaie, legume si fructe. am 62 de ani si plec de acasa la ora 8,30 conduc 2 ore si jumatate si ma intorc acasa la 17,30 . Ajunsa acasa imi fac treburile cam 2-3, 30 ore, ma uit la filmele preferate si ma culc pe la ora 12. Boala mea nu a avansat dimpotriva virusul este nedetectabil. O alta problema: din tinerete faceam regulat infectii urinare si ma tratam cu antibiotice de 3,4 ori pe an. pentru ca asa imi spuneau doctorii., pana cand am citit ca un consum de 1-1,30 kg apa pe zi duce la vindecare , iar mai tarziu l-am auzit pe doctor Oz ca daca bem intre 1-2 kg apa nu o sa mai avem infectii urinare. Asa ca satula de antibiotice , eu care beam aproximativ 2-3 cani de apa , am inceput sa consum1-1,30 kg pe zi, si de atunci nu mai stiu ce este infectia urinara. Am uitat sa va spun ca de cand am schimbat regimul alimentar nu am mai facut niciodata gripa, Mai mult la serviciu am o secretara care se vaccineaza nsa face gripa tot timpul . Desi stau foarte aproape de ea pentru ca ii dictez diverse lucari,, nu ma contaminez. Eu sunt convinsa ca multe medicamente si vaccinuri sunt politica marilor companii pentru bani. am suferit de constipatie acuta, doctorii mi-au dat fel si fel dceaiuri. La una din emisiuni doctor Oz spune ca un remediu este sa mancam zilnic iaut cu 0vaz , asa am faut si nu ai am nicio problema.Am o sinuzita alergica, dar asata am descoperito eu dupa ce am citit foarte mult pe aceasta tema. am fost internata la cel mai renumit doctor din aceea vreme Sarafoleanu- mi-a facut o serie de punctii si mi-a dat o multime de antibioticee, iar eu tot aveam dureri de cacap. Cand mi-am dat seama ca sinuzita e de natura alergica respectiv la cresterea tensiunii atmosferice,am incetat orice relatei cu doctorul si at. cand creste presiunea atosferica si incep durerile imi iau un antiinflamator . Prin urmare ce fac doctorii!!?? Ori, nu stiu carte ori prefera sa faca bani vanzand medicamete. Asadar daca nu sunteti informati ar fi bine sa nu mai vorbiti si lasati-o pe Olivia in pace pentru ca stie ce vorbeste. probabil voua va este mai usor sa luati pastile in loc sa preparati mancare . sanatoasa sau cat este de usor sa mancati prostii si sa luati medicamete.

    0
    1

  • Raluca pe 24 Iul 2015, 15:51
    Garantie

    Avem toti dreptul la o opinie si trebuie sa fim lasati sa ne-o exprimam cand ni se cere, fie ea pro sau contra celui care ne-a cerut-o! Este neplacuta pentru mine aceasta situatie in care o persoana incearca sa isi impuna propria opinie jignind! Se pare ca se dovedeste inca o data faptul ca suntem dirijati de propriul caracter, mai mult sau mai putin infect, si avem senzatia ca suntem atotstiutori! Sunt penibile diversele comparatii pe care le face aceasta femeie si la fel de penibile si argumentele aduse. Sunt mama si am doi copii pentru care incerc sa iau cele mai bune decizii pentru sanatatea lor pana cand vor putea face acest lucru singuri. Daca e impotriva vaccinarii, de ce sa nu fie si impotriva ingrijirii copiilor imediat dupa ce se nasc (asa fac si animalele...), de ce sa nu militeze si pentru a-i face pe toti copiii vegetarieni si sa aiba un creier de oaie (si oile au un regim vegetarian...), ar fi indeajuns de multe "argumente" si pentru aceste aberatii ca si pentru aberatia cu vaccinurile...

    2
    0

  • stefan pe 24 Iul 2015, 08:31
    asa..

    bravo Olivia si frumoasa si desteapta...

    0
    4

  • Ionut Ignat pe 8 Dec 2014, 19:20
    curaj, Olivia Steer

    Am tot respectul pentru d-na Olivia Steer pentru ca are curajul sa spuna in public ceea ce multora dintre noi le este teama. Am avea nevoie de mai multe voci ca cea a ei pentru a mai destupa mintile blocate ale oamenilor.

    2
    4

  • Adrian pe 1 Dec 2014, 21:54
    Ochelari de cal

    Pentru cei care comenteaza aiurea, ati avut curiozitatea macar sa va documentati putin de ce unii sunt impotriva vaccinurilor? Sau o intrebare si mai buna: cand v-ati dus voi sau copiii la vaccinat, ati citit vreun prospect despre vaccinul respectiv, sau v-ati dus ca vacile la muls crezand ca cel de la laptarie vrea exclusiv binele vostru si al copiilor vostri? Nu raspundeti aici, dar incetati sa mai ganditi cu creierul altora si sa lauti de bun tot ce va spun altii. Aveti creier, puneti-va si ganditi si va documentati, apoi comentati in cunostinta de cauza. Fiecare e liber sa faca ce vrea, sa se vaccineze sau nu. Dar hai sa o facem dupa ce ne-am documentat. Incredibil cati orbi pot fi in tara asta, cati tampiti cred ca statul si institutiile sale vrea binele omului de rand, sau ca vreo companie farmaceutica are vreun interes ca vreun medicament sau vaccin sa vindece vreodata pe cineva de ceva. Pe toti acestia ii intereseaza de la voi un singur lucru, prostilor: banii vostri. Sunteti niste sclavi, niste consumatori de medicamente, si mai veniti aici si zbierati ca vreti vaccinuri. Alea pe banii cui se fac? Pe sute de milioane de euro din banii nostri care merg la companiile farma si spaga la ministerul sanatatii sa se faca propaganda ca sa aibe ce vinde firmele de medicamente. Treziti-va odata din somn!!!!

    2
    4

  • Dan pe 13 Nov 2014, 14:56
    Greseli facute de Doamna Steer

    1. Declara ca Hepatita B se vindeca/se evita daca mananci sanatos, fiind "o boala a ficatului obosit" - FALS, hepatita B este o boala virala cu transmitere prin sange/produse biologice (sexual, transfuzii, manevre stomatologice, pedichiura/manichiura, de la ma ma la fat). In proportie de 20-30% cronicizeaza si cauzeaza ciroza, cancer si reducerea dramatica a duratei vietii. 2. Declara ca lactatia e indusa de iubirea pentru copil, aducand ca argument ca o bunica a dat lapte pentru nepotul ramas orfan - PARTIAL ADEVARAT. Lactatia e un proces complex, declansat de nastere, contactul mama-sugar. Daca mama nu isi iubeste copilul tot va avea lapte. Iar daca il iubeste din tot sufletul dar are defecte endocrine, nu va avea lapte. Iar bunica era din Africa era tanara dupa standardele noastre, si avea la randul ei copii mici...nu era nicidecum post-menopauzala 3. A nu avea menstruatie intr-un regim raw-vegan e bine de tot si semn de detoxifiere. FALS FALS FALS - doamnele care s-au lasat pacalite sa mearga la doctor imediat! Un regim raw-vegan incorect pus la punct va avea deficite de proteine, vitamine si va duce la dezechilibre endocrine. La femeie axul estrogen-progesteron care controleaza menstruatia este usor de perturbat (vezi amenoreea data de stress). Deci lipsa menstruatiei e un semn CLAR ca ceva NU ESTE IN REGULA. 4. Recent propovaduieste inutilitatea vaccinului antirabic, utilizand o scrisoare veche de 100 de ani.Spune ca o viata sanatoasa te salveaza de rabie. FALS - acum 100 de ani in primul rand vaccinurile erau abia in perioada de inceput, putin intelese. In plus, scrisoarea citata este cel putin indoielnica. Sursa e deci ridicola. Adevarul este ca un om muscat de un animal cu rabie (turbat) are poate o zi-doua la dispozitie sa se vaccineze. Dupa acest termen boala apare si NU EXISTA TRATAMENT. In toata istoria umana UN SINGUR OM a supravietuit turbarii. Deci daca o ruda e muscata de un animal salbatic.vagabond nu stati pe ganduri, o intarziere de cateva ore inseamna moartea 5. Vaccinurile sunt rele, create de o mafie de medici si dau autism. FALS tocmai informatia ca vaccinul ROR da autism e minciuna unui medic care dorea sa vanda chiar el vaccinul disociat pentru aceleasi boli. Asa ca a inventat un articol, la adapostul prestigiului de care se bucura. Articolul a cauzat panica la Hollywood (nu printre medici care l-au privit cu sceptisicm). A urmat o panica intre vedete (ca Olivia). In scurt timp medicul a fost prins cu minciuna de catre colegi, a fost pedepsit penal. Dar panica a ramas. 6. Vaccinurile pot avea efecte adverse grave - PARTIAL ADEVARAT - dintre toate tratamentele poate ca vaccinurile sunt cele mai sigure. Dar daca sunt facute incorect (la copii cu o infectie activa de exemplu) pot avea efecte SEVERE. La fel la pacienti cu boli ale sistemului imun, la pacienti cu predispozitie genetica catre hiperreactivitate imuna. Cazul pus de doamna Steer pe Facebook arata clar ca o meningo-encefalita post vaccin care a dus la afectare neurologica grava. Semn ca vaccinul a fost facut in timp ce copilul avea o boala infectioasa. Poate chiar rubeola...ceea ce face ca mama si medicul care l-au administrat sa fie egal raspunzatori. Informati-va din surse credibile, nu faceti plecaciuni la altarul starurilor de televiziune. Nu numai ca nu inteleg problemele dar va folosesc pentru a isi face capital de media. Literalmente Olivia Steer face bani din panica mamicilor.

    11
    1

  • Dan pe 13 Nov 2014, 14:40
    Informare obiectiva

    Doamna Steer, din ignoranta si probabil motivat de suferinta suferita in plan personal, a decis ca medicina traditionala a dezamagit-o. Dar de ce a pornit o cruciada de "mantuire" a populatiei este de neinteles. In alta ordine de idei este revoltator ca doamna Steer STERGE tot ce nu este pe placui ei de pe site. Personal am invitat-o la o dezbatere cu un specialist, a sters commentul. Am pus probleme rationale, invitand mamicile sa vada ce grele sunt alegerile - a sters commentul. Daca aduci orice argument rational contrar opiniei sale, te taie. Oameni au murit la revolutie ca sa ne cenzureze o ziarista? M-as astepta ca un jurnalist sa inteleaga conceptul libertatii de opinie. In schimb doamna Steer se comporta ca un copil de gradinita. Si cu tot respectul, dar IQ-ul dumneaiei ridicat nu este pus in valoare de acest comportament de cenzura suparacioasa.

    17
    2

  • Ana pe 13 Nov 2014, 14:15
    Trista Romanie in care lumea prefera sa asculte falsuri si jurnalisti fara pregatire medicala

    Doamna Steer este o femeie pusa pe cenzura care sterge fiecare comentariu critic, menit sa-i demonstreze ca greseste si ca nu are dreptul de a da asemenea sfaturi oamenilor. Mai mult de atat, isi indeamna oamenii sa nu aiba mustrari de constiinta daca isi lasa copiii nevaccinati. Duce o campanie agresiva impotriva vaccinurilor fara a avea argumente, fara a fi sustinuta de oameni cu pregatire medicala, sustinand ca inclusiv cancerul apare din cauza "ghionionului". Dna Steer nu cunoaste termeni medicali, nu cunoaste imunitatea de turma si nu cunoaste faptul ca medicii nu incearca sa castige bani de pe urma unor vaccinuri gratuite, pe care statul le plateste fix din banii pe care toti romanii i-au dat deja prin cotizatia la sanatate. Nu inteleg cum un om ca ea are dreptul sa vina cu studii false, demontate de inclusiv de cei care le-au lansat, cum ca vaccinul ar produce autism. Dna Steer nici nu stie ce inseamna inseamna de fapt vaccinul, insa poarta machiaj fara problema. Un machiaj care are mai multe "chimicale" decat un vaccin. Machiajul nu ajuta decat superficial, insa un vaccin te ajuta pentru toata viata. Parintii ar trebui sa vorbeasca intai cu pediatrii si imunologii inainte de a lua decizia sa nu-si vaccineze copiii dupa sfatul unei jurnaliste care nici nu stie pluralul cuvantului virus (si nu cel metaforic, ci cel stiintific).

    13
    1

  • adi pe 10 Nov 2014, 13:10
    ....

    Mi-e mila de copiii ei si declaratiile ei sunt periculoase pentru ca dau idei si gospodinelor fara studii care o admira pe pseudo-specialista lui peste. Eu nu stiu cum o mai suporta familia cu toate tzacanelile ei. Voi astia de acord cu ea, ce studii aveti? Le-a facut vaccinul impotriva TBC-ului? Suntem una dintre putinele tari europene cu bolnavi de TBC. TBC-ul a facut ravagii in Romania. Incidenta a scazut dramatic dupa introducerea vaccinarii obligatorii. Ar suporta sa-si vada copilul bolnav de TBC? Poliomielita a fost facuta in laborator? Care era in trecyt mortalitatea infantila datorata bolilor prevenite prin vaccinuri? Intrebati-va bunicii, sau strabunicii daca mai traiesc cati dintre copiii familiei au decedat. Dizenteria a facut ravagii in sudul Romaniei. Dar e OK, cat timp populatia majoritara este vaccinata sunt si acesti copii cu parinti "culti" protejati.

    13
    2

  • Elena pe 7 Nov 2014, 10:35
    Nu ma confundati cu "ELENA"....

    ....care a postat prima, aici. Olivia nu are "gandire primitiva"! Are dreptate!DIXIT!

    3
    13

  • Elena pe 7 Nov 2014, 10:31
    OLIVIA are dreptate, pana la Dumnezeu!

    Vaccinurile facute asa, ca e "la moda", copiilor, sunt "bumerang"! Eu am aflat asta de acum 35-40 de ani, cand la un Liceu renumit in RO, veneau sa faca vaccin la copii, iar eu, ca mama, refuzam sa-mi fie copiii vaccinati, intrucat, stiam cazuri cu antecedente, adica vaccinati si imediat se imbolnaveau ! Nu o acuzati pe OLIVIA, care - poate - este nu numai cea mai frumoasa( naturala), decenta, sotie si mama profesioniste etc., ci si cea mai inteligenta si informata persoana din sowbiz-ul romanesc, care n-a fost angajata doar ca "arata bine" si "da bine" la public, ci si pentru ca debordeaza de IQ si de EQ ! Are de toate, cu nemiluita, chiar si un sot care o adora! Sa fii fericita, Olivia, ca meriti! Cu pretuire, Elena &Familia Nu confundat

    5
    16

  • nemesis pe 6 Nov 2014, 20:42
    ETNIE

    Olivia, spune drept, eşti jidoavcă ?

    4
    11

  • Cristina pe 6 Nov 2014, 18:10
    informata?

    Olivia Steer este in mod cert frumoasa, poate si desteapta, probabil informata pe multe teme, mai putin vaccinurile. Acele vaccinuri care contin thimerosal ca si conservant sunt cele care pun probleme importante pt sanatate, mai ales pt copii, fiind asociate cu risc mai mare de autism. nu toate contin acest compus. Pt ca stim sa citim cu totii (aproape) nu inseamna ca stim sa gandim, iar pt ca avem copii nu inseamna ca o sa fim mame grozave sau ca stim ce e mai bine intotdeauna pt copiii nostri.

    12
    2

  • sanziana pe 6 Nov 2014, 16:00
    Asa este

    Ei uite, eu sunt de acord cu ceea ce spune Olivia. O atipica de felul ei: vegana, frumoasa, destepta, informata. Cum isi permite o femeie asa ceva? Nu stiu. Dar uite ca, totusi, in Romania anului 2014, doua femei au participat la alegerile prezidentiale. Poate intr-o buna zi o sa putem totusi sa ne spunem parerea si sa facem propriile alegeri, chiar daca ele sunt impotriva "sistemului".

    7
    14

  • Elena pe 6 Nov 2014, 10:54
    Gandire primitiva, de ev mediu!!!

    Ai o gandire primitiva de ev mediu!!!!

    10
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod