Olivia Steer, doi ani fără sora ei

Vedeta TV a postat pe Facebook o imagine dragă cu sora ei, care s-a stins din viaţă la doar 38 de ani.

 

Olivia Steer a trecut prin momente foarte grele în 2010, atunci când sora ei, Lavinia, a încetat din viaţă, la doar 38 de ani, răpusă de cancer.

Moartea Laviniei a afectat-o foarte mult pe Olivia.

La mai bine de doi ani de atunci, soţia lui Andi Moisescu a postat pe Facebook o imagine a Laviniei, însoţită de un mesaj emoţionant: "Surioara mea. Aşa cum o să o ţin mereu minte. Uneori, atât de aproape...".



Reacţiile din partea fanilor ei nu au întârziat, aceştia postând la rândul lor mesaje de încurajare pentru vedeta TV.

Olivia Steer a dezvăluit pe blogul ei că a devenit mult mai conștientă de importanța sănătății, după ce și-a pierdut sora: vedeta a decis să urmeze un stil de viață chibzuit, fără grăsimi animale, fără preparare termică a mâncării şi fără alimente artificiale din comerț.

Prezentatoarea de la Acasă TV a scris că sora ei a fost și motivul pentru care și-a făcut blogul și a conștientizat importanța rugăciunii și a meditației: "Dacă ochii mi s-au deschis și am văzut alopatia ca fiind cea mai sinistră minciună cu față umană, dacă citesc cu pasiune tratate seci despre dieta în boli degenerative, dacă viața sănătoasă e acum altceva decât un slogan penibil dintr-o revistă cu coperți strălucitoare, dacă sunt clientă amazon cu mână spartă și-mi iau cărți despre diagnosticul pe limbă și mafia industriei alimentare, dacă am renunțat la televizor și m-am apucat de TAO și Qi Gong și Yoga, dacă am ajuns în Thailanda să stau cu orele în meditații în săli întunecate, când afara strălucea soarele, sus, pe cer, dacă mă rog mai mult, dacă moartea nu mă mai sperie, iar frica s-a transformat în relaxare, și, da!, dacă acest blog există, toate sunt pentru că ea mi le-a arătat.

Lavinia Steer. De doi ani, departe și totuși aproape. uneori, foarte aproape.”

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Decembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ramona pe 3 Dec 2012, 14:49
    Si, totusi...

    Toata compasiunea pentru pierderea suferita. Legat de spusele ei, insa...A renuntat la televizor?!?!? Ce ipocrizie! Adica "televizorul" o intretine, ii plateste excursiile scumpe in Thailanda,cartile de pe Amazon,mancarea raw-vegan extraordinar de scumpa, dar a renuntat la el!! Cu alte cuvinte"televizorul" o plateste, dar ea nu se uita la el! Asta da ipocrizie in stare pura..Sa se uite prostii (ceilalti) la televizor si,daca se poate, in numar cat mai mare, sa fie "reiting" cat casa care sa aduca salariu cat muntele, ca sa poata ea sa-si plateasca fantasmagoriile costisitoare. Cat despre compatibilitatea dintre Yoga&comp si crestinism...subiectul e prea "greu" pentru un spatiu atat de "usor".

    11
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod