Olivia Steer a făcut scuba diving în Skiathos

Prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste", de la Acasă TV, a petrecut o vacanţă de poveste împreună cu familia ei la malul Mării Egee, pe insula Skiathos.

Prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste", de la Acasă TV, a petrecut o vacanţă de poveste împreună cu familia ei la malul Mării Egee, pe insula Skiathos.

Olivia Steer a fost încântată de tot ce a descoperit pe insulă, de la peisajele fermecătoare până la ospitalitatea localnicilor. "Probabil, Skiathos e o mare iubire pentru toţi patru. Am găsit o insulă mai puţin călcată de turişti, plină de măslini, portocali şi localnici veseli. Marea e mai mereu lac, fără valuri sau cu valuri puţine, apă sărată şi limpede ca-n pahar. Dacă ai trecut pragul unei taverne oarecare, sigur te alegi cu mai mult decât cu o salată grecească savuroasă sau cu nişte fructe de mare. Te alegi cu prieteni noi. Patronul îţi ţine companie la masă, îţi spune istoriile locului şi bancuri, îţi face trucuri. Mama lui găteşte ce vrei tu, cum vrei tu. Numai să fie bine", a declarat Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste", ce va reveni din această toamnă Acasă.

Încurajată de soţul ei, Andi Moisescu, unul dintre juraţii show-ului "Românii au talent" de la Pro TV, Olivia Steer şi-a luat inima în dinţi şi a experimentat scuba diving, un sport nautic prin prisma căruia a putut admira flora şi fauna marină. "Trei săptămâni am fost zei şi zeiţe. Genul de vacanţă photoshopată, în care toţi sunt cu gura până la urechi şi nimeni nu-i crede că le poate fi atât de bine. David şi Andi au făcut sporturi de apă, s-au dat cu schiurile, cu placa, cu barca cu motor. O distracţie de care părea că nu se mai săturau. Eu am prins curaj pentru prima oară să fac diving, după ce Andi mi-a tot povestit experienţele lui de sub apă. Ca începătoare, am ajuns doar la o adâncime de 5 metri, dar am simţit că sunt în altă lume, în altă dimensiune. Am văzut şerpi lungi şi verzi înotând printre stânci, am văzut peştişori de aur, le-am dat de mâncare şi ei mi-au îndeplinit câte o dorinţă. M-am întins confortabil pe fundul mării şi am privit la alte stele", spune Olivia Steer.

În insula Lalaria, un alt tărâm de vis pe care l-au vizitat în Grecia, Olivia şi Andi au sărbătorit un eveniment special din viaţa unor buni prieteni. "Una dintre cele mai frumoase insule din zonă e Lalaria, un loc nepământean, unde plaja întreagă e acoperită cu pietre rotunde, fine, dăltuite de apa mării în mii de ani. A fost şi locul ales de nişte prieteni să-şi serbeze cei 25 de ani de căsătorie şi cel mai minunat loc în care am închinat un pahar cu şampanie pentru nişte oameni dragi", spune Olivia Steer.

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod