Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit

Știrista de la Antena 1 și liderul trupei Direcția 5 au făcut o nuntă specială. Cununia a avut loc la Galați, iar prezentatoarea nu a purtat rochie de mireasă.

Cei doi și-au dorit o cununie "altfel": ei s-au căsătorit la Galaţi, acolo unde Direcţia 5 se află în turneu, iar Octavia Geamănu nu a purtat rochie de mireasă. De faţă au fost doar câţiva prieteni apropiaţi.

Nimeni, în afară de mine şi Marian, nu a ştiut că în timpul acestui turneu noi doi ne vom căsătoriOctavia Geamănu
"Ea a avut acestă idee, să ne oficializăm relaţia. M-a frapat căci este un om extraordinar de inteligent şi priveşte acestă căsătorie ca având posibilitatea să aparţină cuiva, însă să aibă toată libertatea.
Să fim soţ şi soţie fără constrângeri"
, a declarat Marian Ionescu pentru Libertatea.

"A fost extravagant, ca aproape tot ce înseamnă rock", a declarat prezentatoarea TV într-un comunicat de presă citat de site-ul Ziare.com. "Am ales să ne căsătorim în afară Bucureştiului pentru că ne-am dorit că acest eveniment special pentru noi să fie unul discret. I-am avut alături doar pe cei mai apropiaţi prieteni, însă chiar şi pentru ei a fost o surpriză. Nimeni, în afară de mine şi Marian, nu a ştiut că în timpul acestui turneu noi doi ne vom căsători.
Prietenii cu care ne aflăm la Galaţi în turneu credeau că urmează să ieşim la masă, în oraş"
, a adăugat mireasa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod