Obsesia unei mame: Și-a făcut 12 operații de mărire a sânilor!

După 12 operații de mărire a sânilor, Lacey Wildd nu se mulțumește cu ce are în sutienul de mărimea L. Ea vrea să aibă cei mai mari sâni din lume, chiar dacă cei șase copii ai săi nu se simt prea confortabil, ba chiar au devenit țintele glumelor răutăcioase ale colegilor de școală. Femeia în vârstă de 44 de ani, din Miami, își pregătește deja următoarea operație după care va trece la sutiene de mărimea triplu M.

După 12 operații de mărire a sânilor, Lacey Wildd nu se mulțumește cu ce are în sutienul de mărimea L. Ea vrea să aibă cei mai mari sâni din lume, chiar dacă cei șase copii ai săi nu se simt prea confortabil, ba chiar au devenit țintele glumelor răutăcioase ale colegilor de școală. Femeia în vârstă de 44 de ani, din Miami, își pregătește deja următoarea operație după care va trece la sutiene de mărimea triplu M.

Patru dintre copiii săi, Tori (17 ani), Michael (15), Brendon (10) și Jenaveve (5) locuiesc cu ea, iar Tori nu se împăcă deloc cu situația, mai ales că la școală colegii îl iau peste picior. Însă doamna Wildd nu vrea însă să se oprească aici doar pentru atâta lucru. "Dacă-mi pun implanturi de mărimea M, voi intra în top 5 al modelelor cu cei mai mari sâni din lume. Faima și influența mea vor crește considerabil. Vreau să profit la maximum de această oportunite, pentru a le oferi copiilor mei o viață bună", a declarat ea.

Copiii săi, inclusiv Ivy (27 de ani) și Silas (24) care nu mai locuiesc cu restul familiei, sunt îngrijorați de această perspectivă și vor să o oprească pentru ca sănătatea ei să nu fie pusă în pericol. Aceștia se tem că implanturile MMM pot avea efecte secundare ascunse și pot genera o infecție mortală, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Nu vreau ca mama să aibă sânii mai mari. Cred că nu ține cont de părerea noastră.  Dacă moare? La asta nu se gândește? Îi pasă cu adevărat că am putea rămâne fără ea?", s-a destăinuit supărat Tori.

Cu toate astea, modelul care s-a despărțit recent de prietenul ei insistă că va avea grijă. Ea spune că își pregătește pielea pentru a suporta implanturi mai mari și pentru a evita riscul unor rupturi sau infecții: "Nu mai port sutien, așa că pielea are timp să se așeze. Am început să slăbesc și am trecut pe o dietă cu lichide, iar de ceva vreme fac injecții cu vitamina B12." Lacey poartă acum un corset care îi susține pieptul.

Dependentă de operații estetice, Lacey a mai făcut două operații de eliminare a colăceilor de pe abdomen, implanturi în buze, patru liposucții, implanturi în fese și două liftinguri la posterior. "Știu că operația poate fi periculoasă. O fac, deși știu că sunt riscuri foarte mari, dar sunt pregătită să-mi încerc șansa", a spus ea.

Dr Alberto Gallerani, un chirurg plastician din Miami, avertizează că Lacey Wildd poate suferi o tulburare dismorfică a corpului și ar putea fi nevoită să renunțe la implanturile mamare: "Pielea din jurul sânilor este deja extrem de întinsă și ar putea fi periculos pentru ea să mai facă o operație. O sfătuiesc să se răzgândească și să-și trateze obsesia pentru operațiile estetice." Lacey este convinsă că va găsi un chirurg care să o opereze și ia în considerare chiar și o plecare în străinătate pentru a-și atinge scopul.

"Știu că Tori are probleme la școală din cauza mea. Toți băieții pe care îi știe vor să fie prietenii mei pe Facebook. Dar când copiii aduc colegi acasă, ei văd că sunt drăguță, ca o mamă normală. Mă îmbrac normal acasă, mă joc cu copiii și pregătesc mese grozave pentru familia mea. Când nu apar în filme sau nu fac modelling, sunt ca orice persoană", a explicat Lacey.

Ea apare acum în filme, emisiuni TV și clipuri publicitare și are mii de fani online, relatează Daily Mail. "Am crescut într-o familie cu șase copii, iar mama noastră era atât de săracă încât nu-și permitea un loc în care să avem energie electrică sau apă curentă. Vreau să le asigur copiilor mei educația și oportunitățile pe care eu nu le-am avut", a spus Lacey.

În tinerețe, modelul a fost animatoare în Las Vegas, iar după ce s-a măritat la 20 de ani și a născut patru copii s-a decis să se ocupe de micuți și a devenit casnică. "Am 44 de ani, așa că vreau să fac asta acum, cât încă mai pot. Sunt mai hotărâtă ca oricând să fac operația și să-mi transform visul în realitate", a mai spus Lacey.

Foto: Laurențiu Garofeanu, Barcroft U

15 Iunie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Irinuk_Marin pe 25 Iun 2012, 15:10
    exagerari si operatii

    femeia asta intrece masura!mi se pare normal sa faci o astfel de operatie cand esti ft complexat si ai nevoie,dar nu pt asa cv.inainte de toate sunt copiii si tresa avem grija de ei.....si eu m-am operat la Dr.Silvia Stanculescu,am primit sfaturi bune in leg cu alte operatii estetice la care imi zbura gandul sa maai adaug.am incredere ca daca te duci la un specialist o sa te informeze si nu o sa mearga mai departe cu op exagerate!

    0
    0

  • Deea pe 15 Iun 2012, 10:55
    Asa mama....

    Tipa zice cam asa: "Dacă-mi pun implanturi de mărimea M, voi intra în top 5 al modelelor cu cei mai mari sâni din lume. Faima și influența mea vor crește considerabil. Vreau să profit la maximum de această oportunite, pentru a le oferi copiilor mei o viață bună".Pai tu intelectualo,decat sa cheltui un amar de bani pe operatii estetice,nu mai bine cu banii aia ti-ai intretine copiii? You really have a problem!!!

    6
    0

  • suzana pe 15 Iun 2012, 09:22
    xxl bust

    Am 22 ani si sanii sunt o parte a corpului extrem de importanta si faptul ca sunt micutzi, ma intrista de foarte multe ori. .Sunt o groaza de piese vestimentare care imi plac, dar cum as putea sa le port daca nu pot . Sunt la a 4 a cutie de xxl bust si va spun sincer ca mi-a redat speranta. cand m-am masurat si am vazut ca am 3 cm in plus .

    0
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod