Oana Zăvoranu vrea să-și schimbe numele

Ea a fost înfiată, când avea 12 ani, de soţul mamei sale, Nicolae Zăvoranu. Vedeta vrea acum să preia numele tatălui ei natural, Ioan Bănicioiu.

”Sunt mai hotărâtă ca oricând (să îmi schimb numele – n.r). L-am iubit pe Zăvoranu, am iubit-o şi pe mama, în felul meu... Tata este sufletul meu... Tată ca al meu nu a avut nimeni”, a mărturisit Oana Zăvoranu, la emisiunea ”Un show păcătos”, de la Antena 1.

Mărioara Zăvoranu a divorţat de Ioan Bănicioiu, după ce tatăl Oanei a fost arestat şi condamnat, în 1983, la 25 de ani de închisoare pentru delapidare, valorea prejudiciului fiind calculată atunci la peste 1,1 milioane de dolari.

Ioan Bănicioiu, tatăl natural al Oanei Zăvoranu, a murit în 2003, la spitalul Fundeni, unde săptămâna trecută a încetat din viaţă şi mama vedetei.

 

Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ailsa pe 22 Apr 2015, 09:48
    Delapidare

    Cum fac unii puscarie sau nu pentru furtisaguri de milioane de euro, iar familiile lor stau pe bani toata viata, generatii intregi...De ce nu le confisca tot ca sa nu mai vina Marioare si Oane pline de ifose si bani pe la tv?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod