Oana Zăvoranu le avertizează pe vrăjitoare

Vedeta susţine că a folosit tehnică de înregistrare la întâlnirile cu Vanessa şi Melissa şi are dovezi noi în acest caz.
Oana Zăvoranu a explicat pentru ziarul Ring cum a decurs activitatea ei "sub acoperire" atunci când a purtat tehnică de înregistrare pentru a dovedi felul prin care vrăjitoarele şi complicii acestora reuşeau să înşele personalităţi din showbiz, sport şi politică. Iar surpriza o reprezintă faptul că vedeta susţine că a păstrat unele dintre cele mai importante înregistrări, relatează site-ul realitatea.net.

Vedeta a spus că şi-a jucat propriul rol în acest dosar şi că astfel a reuşit să păcălească pe toată lumea, atât pe vrăjitoare, cât şi pe complicii acestora, şi, drept urmare, ar avea înregistrări spectaculoase cu toţi cei implicaţi în reţea, inclusiv cu denunţătorul procurorului care a instrumentat acest caz, Max Bălăşescu.

Vedeta îi atenţionează pe toţi cei implicaţi în "Dosarul vrăjitoarelor", în stilul său caracteristic: "Atenţie, baragladinelor, am nişte înregistrări pe care nu le are nici DNA, nici poliţia.
Mă voi gândi dacă voi face nişte emisiuni cu ele sau dacă le voi da unor ziare”.
Ea le-a explicat jurnaliştilor ce s-a întâmplat cu aceste înregistrări:

"Eu, practic, am lucrat cu materialul clientului. Am înregistrări şi interceptări ale baragladinelor din puşcărie, în care recunosc totul între ei. Sunt înregistrările telefoanelor în care recunosc: « Bă, am luat 200.000 de euro de la Oana!» sau « Bă, v-am zis s-o lăsaţi pe româncă în pace!». Mai mult, eu am înregistrările mele.
Sunt înregistrări date de când purtam tehnică pe mine. Eram un fel de « Agentul 007». Voi, ziariştii, credeaţi că sunt pe la Bamboo şi eu aveam tehnică pe mine".


Oana cere, ca daune morale şi materiale, celor implicaţi în "Dosarul Vrăjitoarelor", 450.000 de euro şi două kilograme de aur.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • titel pe 22 Feb 2012, 23:46
    denuntator hahahahaha

    Am si eu o intrebare cum face DNA intelegeri cu infractori ''SEBASTIAN DOBRESCU'' acest individ va rugam faceti presa o ancheta despre acest individ cata lume au nenorocit si el si fratele lui MARGARIT DOBRESCU si cum se lauda in anturajele lor cu ;Procurori,Politisti de la capitala ,Mascati despre care se lauda ca sunt spatele lor.Cum se face ca toti cei implicat in aceste excrocheri sunt arestat numai ''ologu'' e liber deci sa intelegem ca nui adevarate relatile lor!!!!chiar nimeni nu le poate face nimic in tara asta au acasa 8 masini lasate amanet au o firma cu care fac evaziune maxima GLOBAL CITY NET unde de actele contabile se ocupa Doamna Dobrescu mama celor doi.Succes la investigati demaratile ca nu veti regreta ce veti descoperi.Incepeti din Buc noi unde este si firma si tot in zona sta si ei.Bafta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod