Oana Zăvoranu, din nou la spital!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Decembrie 2012
Vedeta a fost transportată la spital, miercuri seară, în jurul orei 23.30. Ea a fost scoasă din casă pe o targă.

Oana Zăvoranu a fost transportată la o unitate medicală privată, în jurul orei 23.30. Ea a fost scoasă din casă pe o targă, înfofolită în pătură, cu ochelari de soare la ochi şi cu faţa acoperită.

La ora 19.00. o ambulanţă a fost chemată la locuinţa sa din centrul Capitalei. Apoi, la 22.30, o altă ambulanță a fost solicitată la aceeași adresă.

"Oana nu a vrut aseară să rămână în spital. Nu-i plăcea la Terapie Intensivă, cu oameni bolnavi. Aerul îi face bine, nu e nimic grav că am dus-o din nou la spital. Ea e foarte deshidratată. Am încercat să fac din camera ei un mic spital, dar nu s-a putut. Ea e lucidă, vorbeşte cu mine. mi-ar plăcea să rămână în spital. Nu-i place să fie văzută pe targă. Nu s-a întâmplat nimic grav. Doar pentru că e o ambulanţă în faţa casei, asta nu înseamnă că e grav. O ambulanţă privată poate fi chemată şi doar pentru transport", a spus Răzvan, care a intervenit telefonic la Cancan TV.

"O doare foarte tare capul. Trebuie să-şi facă o radiografie cervicală cât mai repede. De când o ştiu eu, lua acele medicamente. Din câte ştiu, le lua de cel puţin 10 ani", a spus Răzvan.

"Oana este bine, să nu uităm că aseară a fost externată pe proprie răspundere. Pentru asta trebuie să vină să-i continue tratamentul. Tot despre durerea aia de cap este vorba. N-o mai are chiar atât de tare. Sper să-şi revină în două zile. Cu mâncatul stă mai prost. Nu poate să mănânce foarte mult din cauza spălăturilor. Nu vă faceţi griji, mama ei e lângă ea. Atunci când am găsit-o inconştientă, a amestecat mai multe medicamente. Migrena asta a slăbit-o. Nu are gânduri sinucigaşe, e prea frumoasă viaţa. Nu îmi e frică că o să facă ceva. Aseară am stat până la patru dimineaţă de vorbă cu ea. S-a speriat şi ea. Pepe nu s-a interesat de ea, are şi el familia lui. Ce treabă are el? Eu sunt alături de ea", a spus Mariana Zăvoranu, la Cancan TV.


Potrivit ziarului Libertatea, mama Oanei și prietenul vedetei au dorit să o interneze din nou în spital. "O vom păcăli că va merge pentru a i se face vitamine şi va fi internată", a spus Răzvan Dumitrescu. Mărioara Zăvoranu a propus o soluţie mai drastică: "Am vorbit cu medicii de pe ambulanţă să o sedeze dacă trebuie, pentru a o duce la spital".

Medicii de pe ambulanţă nu au dorit să spună ce tratament i-au aplicat Oanei.

Oana Zăvoranu a fost internată luni la Spitalul de Urgență Floreasca, în stare de inconștiență, după ce a înghițit mai multe medicamente, tabloidele anunțând că vedeta ar fi încercat să se sinucidă. După ce a petrecut o zi la Terapie Intensivă, Oana a cerut să fie externată, pe propria răspundere. "Am luat-o pe semnătura mea, eu decid pentru ea, inclusiv pentru deces", a declarat Răzvan Dumitrescu după ce a adus-o acasă.


 

Foto:  Mediafax / Libertatea

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vio pe 13 Dec 2012, 08:18
    Zavoranca

    Sia facut abonament la ambulanta,intra in coma de atita prostie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod