Oana Zăvoranu a scăpat de un viciu: Nu mai bea Cola

Oana Zăvoranu a scăpat de un viciu: Nu mai bea Cola

"Am reuşit pe lângă multe lucruri noi şi importante, SĂ MĂ LAS DE COLAAAAAAA. Şi nu am făcut-o că mi-a interzis cineva,ci că nu am mai simţit nevoia să mai beau... Acum am o altă băutură răcoritoare fără de care nu pot stă, e delicioasă şi puţin mai... sănătoasă", a scris Oana pe Facebook. Ea a adăugat că acum bea suc de cireşe.

"Nu am ţinut regim în viaţa mea... şi nu am crezut că trebuie vreodată să renunţ la vreo mâncare sau băutură răcoritoare (că de alcool, tutun sau droguri nu a fost vreodată în viaţa mea cazul) chiar dacă se spune că sunt nocive...

am fost şi sunt norocoasă că mi-a şi permis organismul, că doar o viaţă avem, nu?", a explicat ea în mesajul postat pe pagina sa.

Oana a mai scris că nu a interesat-o niciodată un stil de viaţă sănătos, dar nici n-a urmărit să-şi creeze o imagine falsă: "Puteam să zic şi eu ca toate paţachinele că merg de 10 ori la sală pe săptîmână, mănânc sănătos, beau apă, Bla Bla bla... dar de ce să mint?... nu sunt un bun exemplu pentru că mănânc junk food, ciocolată multă, cartofi prăjiţi, uit să mă demachiez, nu merg la sală, nu beau apă...
SUNT PUR SI SIMPLU FF NOROCOASĂ... nu am absolut nici un secret al menţinerii tenului, corpului... aşa sunt de când mă ştiu."

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod