Oana Tache și Ștefan Stan sunt ambasadorii Semimaratonului Internațional București

Aflat la cea de a patra ediție, Bucharest Half Marathon va avea loc pe 16 și 17 mai. Evenimentul își păstrează formatul de la edițiile precedente – ziua de sâmbătă fiind dedicată Cursei Copiilor, iar cea de duminică Semimaratonului, Cursei de 10 km, Ștafetelor și Cursei Populare.

Ștefan Stan și Oana Tache sunt printre ambasadorii ediției de anul acesta, alături  de actorul și regizorul Dan Puric, artistul Călin Goia și campioni precum Andreea Răducan, Doina Ignat, Viorica Susanu, Georgeta Andrunache.

“Alergăm întruna și nu de fiecare dată pentru noi. Vrem sau nu vrem, dăm în fiecare zi casting pentru rolul lui Tom Hanks din Forrest Gump, luăm cu brio, dar n-avem timp să ne și bucurăm. Asta e o ocazie perfectă să schimbăm lucrurile. Sunt încântată că am ocazia să mă alătur în calitate de ambasador și prezentator al Semimaratonului București.

Ne vedem duminică, la start!”, a declarat Oana Tache.
“Un maraton este o probă în care trebuie să dovedești tărie psihică, tot atât de multă pe cât îţi este solicitată rezistenţa fizică. Pentru mine, participarea la Bucharest Half Marathon 2015 este o nouă provocare, care îmi va testa limitele, iar alegerea ca unul dintre ambasadorii evenimentului mă motivează și mai mult să particip”, a declarat Ștefan Stan.

Pe lângă cele două mari evenimente anuale - Bucharest Half Marathon și Bucharest Marathon, Asociația Bucharest Running Club va sprijini în acest an organizarea crosului caritabil „Race for the cure” al Fundației Renașterea, care se va desfășura în data de 7 iunie 2015.

Cauzele sociale susținute de ABRC sunt: Hope and Homes for Children, HOSPICE Casa Speranței, Fundația Olimpică Română,  WWF-Team Panda România, Light into Europe, United Way, Viitor Plus, Little People, Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (A.I.T.A.), SOS Infertilitatea, Fundația Star Storage, Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual, Hand 2 Hand, Concordia, Fundația pentru Dezvoltarea Popoarelor, Fundația Ajungem Mari.

Asociația Bucharest Running Club, organizator al evenimentelor, a anunțat că edițiile de anul trecut ale Bucharest International Half Marathon și Bucharest International Marathon au reunit 14.000 de alergători din 55 de țări, 20.000 de suporteri și 1.000 de voluntari, fiind singurele competiții din România înscrise în calendarele internaționale IAAF și AIMS, datorită standardelor înalte cărora li se conformează.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod