Oana Tache nu se dezice de la obiceiurile africane! De Paște, a făcut un adevărat safari pe coastele munților din apropierea Aradului

Oana Tache nu se dezice de la obiceiurile africane. După aventura din jungla africană, s-a hotărât să experimenteze un alt tip de safari... pe coastele munților din apropierea Aradului.

Oana Tache nu se dezice de la obiceiurile africane. După aventura din jungla africană, s-a hotărât să experimenteze un alt tip de safari... pe coastele munților din apropierea Aradului, departe de lei, girafe sau elefanți! În primele zile ale Săptămânii Luminate, Oana a petrecut în mijlocul naturii, la iarbă verde, alături de cei mai buni prieteni. Nu au lipsit distracția, focul de tabără si grătarul, dar și peripețiile sau experiențele noi.

„Safari am vrut, safari am avut! Însă, la un moment dat, ne-am cam împotmolit, pentru că nu mai știam care-i drumul de întoarcere.

Am nimerit-o până la urmă, am ajuns pe întuneric înapoi acasă. Am râs de n-am mai știut de noi. Din categoria experiențe și experimente: am învățat să conduc tractorul și nu-i deloc treabă ușoară! Am mânat turma de oi și am ajuns chiar și la un bal în sat, unde toată lumea se aștepta să strig "Sunt celebru, scoate-mă de-aici!". Nu a fost așa, am rămas și am dansat, am râs, ne-am distrat”, a declarat Oana Tache.

Oana crede cu tărie că “sărbătoarea Paștelui înseamnă bucuria și fericirea unui nou început.

Pentru mine, exact așa a fost și sper că și voi ați simțit și petrecut la fel. Hristos a Înviat!”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod