Oana Tache de la ProFM Dance isi sarbatoreste ziua de nastere la munca

Facebook Twitter Comenteaza
Oana Tache de la ProFM Dance isi sarbatoreste ziua de nastere la munca

De ziua ei, Oana Tache, DJ-ita ProFM Dance si gazda emisiunii "Dance Floor Chart" de la MTV, face party on air. Duminica, 3 august, ea isi va aniversa ziua de nastere impreuna cu ascultatorii ProFM DANCE, in Bucuresti, pe 89.5 FM. Oana a hotarat sa sarbatoreasca implinirea celor 21 de ani... la locul de munca, adica la radio, pentru ca acesta este mediul in care se simte ca acasa.

"Unde iti poti petrece mai bine ziua de nastere daca nu in mijlocul oamenilor care iti sunt prieteni, care sunt aproape, cu care impartasesti din experientele tale, care te fac sa te simti ca acasa si la munca.
Asta simt eu de fiecare data cand intru in studioul ProFM Dance - ca am ajuns in sfarsit acasa! Sunt eu cu muzica, microfonul, colegii care mi-au devenit cei mai buni prieteni, marea de ascultatori si libertatea de exprimare pe care mi-o ofera programul meu, "Party Guide". Sunt o party maniaca si workaholica, asa ca asta e mediul perfect de petrecere a zilei de nastere!", spune ea.

DJ-ita a pregatit la ProFM Dance, un party aniversar pe cinste, duminica, de la ora 17.00 la ora 21.00, in emisiunea "Party Guide".
Toti ascultatorii de pe 89.5 FM sunt invitati la petrecere!

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod