Oana Sârbu şi Robert Turcescu s-au despărțit

Cântăreața în vârstă de 45 de ani şi realizatorul TV (38 de ani) au decis să pună punct poveştii lor de dragoste ce dura de aproape zece ani. Realizatorul TV a confirmat zvonul despărţirii, dar nu dorit să dea detalii despre această decizie.

Cei doi au luat hotărârea de a se despărți în urmă cu șase luni. De dragul lui Alex, fiul lor adoptat, ei au decis să se afişeze în continuare împreună.

Contactat telefonic, Robert Turcescu s-a rezumat la a confirma informaţia, fără a da însă alte detalii. "Da, este adevărat", a spus realizatorul TV pentru ziarul Click!.

Într-un interviu acordat ziarului Libertatea în 2013, când se spune că nu mai formau un cuplu în realitate, Oana Sârbu mărturisea că nu se vede căsătorită cu jurnalistul, pentru că "este posibil să se despartă": "Nu suntem căsătoriţi, nici nu ne-am propus lucrul acesta.

Nu ştiu dacă o vom face sau nu vreodată. Sunt momente când mă gândesc că ne vom despărţi. În opt ani, de când suntem împreună, am trecut printr-un miliard de lucruri. Cu toate acestea, noţiunea de familie la noi este sfântă - ne facem toate sărbătorile împreună, weekenduri cu familiile noastre unite, vacanţe. Cu fiica lui Robert mă înţeleg foarte bine. Am apreciat enorm la Robert modul în care m-a introdus în viaţa Ioanei", declara cântăreața.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod