Oana Roman și-a împlinit visul: nuntă ca în povești la Palatul Ştirbey

Vedeta s-a cununat religios, duminică, cu iubitul ei, Marius Elisei.

Cei doi au organizat mai întâi botezul fiicei lor, Maria Isabel, în vârstă de patru luni. Oana a purtat două ţinute şi a programat singură, în amănunt, întregul eveniment la care au participat 400 de invitaţi.

Nu ştiu care dintre evenimente, botezul sau nunta, fost mai impresionantPetre Roman
Imediat după ceremonia de creştinare a micuţei, care a început la ora 16.00, cei doi s-au cununat religios, asistaţi de naşii lor, care nu sunt prieteni de familie şi nici persoane publice, relatează Click!.

Deşi a avut mari probleme de sănătate după ce a născut-o pe fetiţa ei, din cauza unei infecţii apărută după operaţia de cezariană, fiica cea mică a lui Petre Roman s-a ocupat de toate pregătirile pentru cele două evenimente.
Mai întâi, ea a îmbrăcat o rochie elegantă la creştinarea micuţei, apoi a îmbrăcat rochia de mireasă, pentru cununia religioasă, care a început cu întârziere de mai bine de o oră!

Şi micuţa Maria Isabela a fost cochetă. Fetiţa a fost schimbată în trei ţinute: o rochie luată de la Paris, apoi alta, creată de Catinca, sora Oanei, iar cea de a treia vestimentaţie a fost un cadou din partea naşei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod